Miracolele facute in organismul uman de ardeiul iute. Substanta cu proprietati de panaceu pe care o contine leguma

Miracolele facute in organismul uman de ardeiul iute. Substanta cu proprietati de panaceu pe care o contine leguma

Perfect in diete si un bun afrodisiac Ardeiul iute este recomandat in diete si creste si apetitul sexual. Tot datorita capsaicinei se spune ca ardeiul iute este un bun afrodisiac deoarece interfereaza cu terminatiile nervoase si ajuta la eliberarea de endorfine, substantele responsabile pentru starea de fericire si placere", mai spune medicul.

acum 58 luni (15 Sep 2016)

Ardeiul iute contine o substanta miraculoasa care il face sa fie un adevarat medicament natural. "Ardeiul iute contine capsaicina, o substanta responsabila si de piscaciunea ardeiului. Tot datorita capsaicinei, ardeiul iute amelioreaza si durerile la nivelul articulatiilor. Poate fi eficient si in durerile de cap date tot de inflamatie", spune medicul internist Andrei Mitran. "Ardeiul iute poate scadea nivelul colesterolului, dar si al trigliceridelor si de aceea este recomandat pentru a ajuta inima. Scade de asemenea tensiunea arteriala si previne diabetul, deoarece scade si nivelul de glucoza din sange. Daca tot alegeti sa mancati mai gras, ar fi mai bine ca mancarea sa fie iute deoarece astfel grasimile nu elimina mai usor din organism", mai spune specialistul.

Ajuta si la raceala

Ardeiul iute, mai ales cel rosu, este bogat in vitamine. "Ardeiul iute are multa vitamina A si C si poate intari sistemul imunitar. Este foarte bun si la raceli, mai ales daca aveti dureri de cap din cauza nasului infundat sau al inflamarii sinusurilor. Exista chiar picaturi de nas naturale pe baza de ardei iute care ajuta mult in cazul racelilor comune care apar des in perioada de toamna", mai spune medicul.

Aliat impotriva cancerului

Desi s-a spus ani la rand ca ardeiul iute da probleme de stomac, toate studiile medicale din ultimii ani au infirmat acest lucru. Distruge mai multe tipuri de bacterii care pot duce la boli de stomac si intestine. Tratati mai intai afectiunea si cand stomacul este sanatos puteti mancare si ardei iute", mai spune specialistul.

Perfect in diete si un bun afrodisiac

Ardeiul iute este recomandat in diete si creste si apetitul sexual. "Ardeiul iute ajuta mult in diete deoarece accelereaza arderile si atunci nu se depune chiar tot ce mancati. Tot datorita capsaicinei se spune ca ardeiul iute este un bun afrodisiac deoarec... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro