"Minunile oltenesti" din Corabia: treceri de pietoni trasate gresit, pe lungimea strazii, si zebre din gard in gard. Viceprimar: "Sunt facute de o mana rea"

Oamenii care locuiesc in cartierul Celei din Corabia recunosc ca au ramas uimti cand au vazut ca peste noapte, pe strada lor care masoara 800 de metri, au aparut 12 treceri de pietoni. Strada de 800 de metri pe care se gasesc 12 treceri de pietoni din cartierul Celei a fost prinsa in planul de investitii al Cetatii Romane Sucidava.

acum 41 luni (20 Mar 2016)

Oamenii care locuiesc in cartierul Celei din Corabia recunosc ca au ramas uimti cand au vazut ca peste noapte, pe strada lor care masoara 800 de metri, au aparut 12 treceri de pietoni. Unele zebre incep si se termina in gard, iar altele au fost trasate gresit, pe lungimea strazii, nu pe latime.

"Avem treceri de pietoni la intrarea pe ulite unde exista doua sau trei case. Chiar nu inteleg de ce au tras 12 zebre pe o strada de 800 de metri. Nu cred ca exista in plan treceri de pietoni pe lungimea strazii si nici treceri de pietoni care incep si sa se termine in gard", a declarat Alexandru Stoica, localnic.

S-a rasturnat corabia cu zebre

Localnicii din cartierul Celei fac haz de necaz si spun ca pe strada lor s-a rasturnat corabia cu zebre. Oamenii recunosc ca oricum nu obisnuiesc sa foloseasca trecerile de pietoni dintr-un singur motiv: pe strada lor nu este un trafic rutier foarte puternic. "Ma bucur extrem de mult ca au refacut aceasta strada, dar au aruncat banii pe fereastra pentru trasarea zebrelor. Cum sa faci tu treceri de pietoni din gard in gard pe ulita sau trasate gresit? Hai sa zicem ca una sau doua erau suficiente, dar 12 pe o strada de 800 de metri sunt deja prea multe. Au facut ce au vrut cu banii de la Uniunea Europeana", a precizat Marus Tica, un alt localnic din Corabia.

Autoritatile din localitate nu reusesc sa se puna de acord in privinta celor 12 treceri de pietoni. Dan Olteanu, purtatorul de cuvant al Primariei, a declarat ca lucrarile nu au fost finalizate in zona, iar conform proiectului nu s-a gresit absolut nimic. Au fost facute peste noapte de o mana rea", a precizat Sorin Vlad.

Reabilitarea Cetatii Romane Sucidava, din apropierea orasului Corabia, din Olt, a intrat intr-un program amplu de modernizare in anul 2013. Valoarea investitiei se ridica la suma de 14,6 milioane de lei, iar majoritatea banilor sunt de la Uniunea Europeana. Strad... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro