Minunile facute de Isus dupa Inviere. Ce s-a intamplat dupa o noapte in care ucenicii au pescuit fara sa prinda nimic

Minunile facute de Isus dupa Inviere. Ce s-a intamplat dupa o noapte in care ucenicii au pescuit fara sa prinda nimic

Dupa Invierea din morti, care este cea mai mare minune si fundamnetul crestinisumului, Isus a infaptuit o serie de minuni care sunt relatate in Sfanta Scriptura.

acum 65 luni (17 Apr 2017)

Dupa Invierea din morti, care este cea mai mare minune si fundamnetul crestinisumului, Isus a infaptuit o serie de minuni care sunt relatate in Sfanta Scriptura. Apoi este trecerea prin usile incuiate la apostolii izolati de comunitatea iudaica, prezentarea semnelor jertfelor, aratarea la o saptamana lui Toma si altor ucenici. Asta inseamna ca nu mai avea aceleasi particularitati fizionomice cu cel dinainte de Inviere. Biblia spune ca si noi vom invia, iar dupa inviere, nu ne vom mai casatori, ci vom fi ca ingerii lui Dumnezeu. Este vorba de o conditie spiritual-materiala", a explicat preotul Nicolae Morar, cadru didactic la Facultatea de Teologie din Timisoara.

Una dintre minunile de dupa Inviere este si pescuirea minunata, cand mai multi ucenici ai Mantuitorului erau cu barca pe mare, unde s-au trudit toata noaptea fara sa prinda nimic. "Dupa ce ucenicii s-au intors de la pescuit fara sa prinda niciun peste, Isus le-a zis sa mai incerce o data, iar rezultatul a fost o minune. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro