Minora de 16 ani violata de 7 adolescenti, printre care si iubitul ei. Fata a fost supusa la perversiuni si batuta

Minora de 16 ani violata de 7 adolescenti, printre care si iubitul ei. Fata a fost supusa la perversiuni si batuta

Scopul campaniei "Dreptate pentru fata violata din Vaslui" este de a fi alaturi de victima umilita public si blamata de comunitatea din care fac parte violatorii, dar si de a arata derapajele unui sistem de justitie care, in judetul cu cele mai multe infractiuni sexuale, lasa in libertate sapte indivizi care au batjocorit o tanara.

acum 79 luni (27 Apr 2016)

Potrivit politistilor, tanara se afla in plasament in Centrul "Floare de Colt" din Targoviste. Ei au fost examinati din punct de vedere medico-legal, iar astazi urmeaza sa fie prezentati Parchetului cu propunere de arestare preventiva. Au varste cuprinse intre 17 si 24 de ani.

Cazul seamana izbitor cu ce s-a intamplat la Vaslui, anul trecut, cand 7 tineri au violat o fata de 18 ani. Campania "Dreptate pentru fata violata din Vaslui"

Incepand cu 20 iulie 2015, cotidianul "Adevarul" si site-ul www.adevarul.ro au derulat o campanie ampla in jurul acestui caz, pe care jurnalistii nostri l-au prezentat inca din noiembrie 2014, atunci cand s-a petrecut tragedia.

Scopul campaniei "Dreptate pentru fata violata din Vaslui" este de a fi alaturi de victima umilita public si blamata de comunitatea din care fac parte violatorii, dar si de a arata derapajele unui sistem de justitie care, in judetul cu cele mai multe infractiuni sexuale, lasa in libertate sapte indivizi care au batjocorit o tanara. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro