Ministrul Transporturilor, despre protestatarii de la CNADNR: Sunt revolutionari de serviciu

Protestatarii de la Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR) sunt "revoluționari de serviciu", intrucat au contestat și celelalte conduceri, inclusiv pe cea a ministrului, a declarat ministrul Transporturilor, Dan Costescu, citat de Mediafax. Citește și: Fost director CNADNR: Șoferii riscă, in orice moment, să facă accidente pe autostrăzile din Romania La randul său, un consilier juridic din cadrul CNADNR și reprezentant al Grupului de inițiativă, Alin Goga, a susținut că toate autostrăzile sunt pline de gropi şi au aceleaşi probleme pe care le-a avut şi tronsonul Sibiu-Orăştie, care a fost demolat.

acum 54 luni (5 Apr 2016)

Protestatarii de la Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR) sunt "revoluționari de serviciu", intrucat au contestat și celelalte conduceri, inclusiv pe cea a ministrului, a declarat ministrul Transporturilor, Dan Costescu, citat de Mediafax. Inţeleg dorinţa umană de a ocupa o funcţie de conducere. Nu inţeleg aplombul cu care poţi să critici structura şi reţeaua de autostrăzi a Romaniei, cand e opera muncii tale din ultimii ani şi vii şi critici un om care a venit de 3-4 luni pentru că toate autostrăzile au probleme", a declarat ministrul Dan Costescu.

Citește și: Directorul CNADNR răspunde acuzaţiilor: există o campanie susţinută de boicotare

Ministrul Costescu a fost audiat, marți, in Comisiile renumite de Transporturi din Parlament.

Luni, reprezentanții Grupului de iniţiativă pentru restructurarea şi reprofesionalizarea CNADNR au cerut demisia ministrului Transporturilor, Dan Costescu, a secretarului de stat Marcel Boloş şi a actualului şef al companiei de drumuri, Cătălin Homor, pentru situaţia dezastruoasă a sectorului, dar şi din cauza neregulilor sesizate in cadrul CNADNR.

Astfel, fostul director general al CNADNR Mihai Băşulescu a atras atenția că șoferii riscă, in orice moment, să facă accidente pe autostrăzile din Romania, din cauză că ele sunt pline de gropi şi au mari probleme. Băşulescu, care este și reprezentant al grupul de iniţiativă pentru "Restructurarea şi Reprofesionalizarea CNADNR", a atras atenția, in cadrul conferinței de presă "Infrastructura rutieră, incotro?", că toate autostrăzile din Romania au probleme, astfel că există risc de accidente. Există riscul de accidente, există riscul să mergi cu maşina pe un drum perfect şi să te trezeşti cu maşina in groapă", a susţinut Băşulescu, intrebat de ziarişti ce riscă şoferii din cauza infrastructurii proaste.

In ceea ce priveşte autostrada A3 Bucu... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro