Ministrul propus al Energiei, intrebat daca isi va pastra adresa de e-mail: "E aceeasi. Eu sunt profesorul de fluide"

Ministrul propus al Energiei, intrebat daca isi va pastra adresa de e-mail:

Intrebat de jurnalisti daca va putea fi in continuare gasit pe aceeasi adresa de mail, "profesorul de fluide", el a raspuns: "Pe aceeasi.

acum 30 luni (29 Jan 2018)

Intrebat de jurnalisti daca va putea fi in continuare gasit pe aceeasi adresa de mail, "profesorul de fluide", el a raspuns: "Pe aceeasi. Am fost o viata intreaga profesor de fluide, eu am facut masini hidraulice, am predat hidraulica, masini hidraulice. Tot felul de fluide, de aer, de ventilatoare, astea sunt fluide, eu sunt profesorul de fluide".

Anton Anton el a tinut sa precizeze cat de important este domeniul pe care il va gestiona ca ministru. Nu avem energie, nu se aprinde becul ala de-acolo cu care filmam. Nu avem energie, nu functioneaza telefoanele, nu avem energie, nu functioneaza nimic. De-aia cred ca Ministerul Energiei trebuie sa elaboreze o strategie nationala, cu o viziune clara si limpede", a aratat Anton.

Ministrul propus pentru preluarea portofoliului Energiei, Anton Anton, a primit luni aviz favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro