Ministrul Melescanu a creat un departament de comunicare strategica in cadrul MAE, care va contracara stirile false

Se analizeaza toate aceste stiri false, vectorii care le propaga si se propun raspunsuri din partea noastra sau chiar, inainte de a face raspunsuri, iesiri din partea noastra cu stiri de presa cu informatii credibile si adevarate care sa poata sa contrabalanseze acest tip de atac.

acum 64 luni (5 Aug 2017)

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a anuntat vineri, la Digi 24, ca a creat un departament de comunicare strategica in cadrul Ministerului pentru a analiza si contracara stirile false.

"Sunt stiri false care vin pe diverse canale si este nevoie ca ele sa fie contracarate, nu prin cenzura, prin propaganda la randul nostru, ci prin prezentarea de fapte reale si concrete care pot sa dea publicului informatia necesara astfel incat sa poata judeca atunci cand vede ca se iese din acest cadru", a precizat Melescanu, la Digi24.

"Este in cadrul Departamentului nostru de analiza politica si de sinteza, de prevederea viitorului. Se analizeaza toate aceste stiri false, vectorii care le propaga si se propun raspunsuri din partea noastra sau chiar, inainte de a face raspunsuri, iesiri din partea noastra cu stiri de presa cu informatii credibile si adevarate care sa poata sa contrabalanseze acest tip de atac. Sigur ca suntem interesati si de colaborare cu alte centre pentru ca este una dintre problemele mari, este unul dintre instrumentele fundamentale ale razboiului hibrid din pacate", a mentionat Melescanu. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro