Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: inca nu a intrat nimeni in arhiva SIPA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, precizeaza ca inca nu a intrat nimeni in arhiva SIPA, deoarece comisia pentru aceasta arhiva nu a fost constituita.

acum 84 luni (18 Jun 2017)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, precizeaza ca inca nu a intrat nimeni in arhiva SIPA, deoarece comisia pentru aceasta arhiva nu a fost constituita. Voi solicita CSM sa se consulte cu asociatiile profesionale, apoi sa detaseze un judecator sau procuror care, timp de trei ani, sa faca parte din comisia pentru arhiva SIPA !", a scris duminica Tudorel Toader pe pagina sa de Facebook.

Presedintele UNJR, judecatoarea Dana Girbovan, a scris sambata pe Facebook ca "in aceste momente de nebuloasa politica o comisie formata numai din oameni numiti politic si sub autoritate politica intra in arhiva SIPA si au, implicit, acces necontrolat la informatiile de acolo" si a intrebat noua conducere a SGG cine din aceasta institutie, dupa publicarea HG 410/2017, a intrat in arhiva SIPA si pe cine va delega sa intre mai departe in arhiva. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro