Ministrul Justitiei, surprins ca Puiu Popoviciu a putut sa plece din tara

Ministrul Justitiei, surprins ca Puiu Popoviciu a putut sa plece din tara

Puiu Popoviciu, condamnat definitiv, in 2 august, la sapte ani de inchisoare in dosarul "Ferma Baneasa" pentru complicitate la abuz in serviciu si dare de mita, a fost dat in urmarire internationala, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a admis solicitarea politistilor cu privire la eliberarea unui mandat european de arestare pe numele sau.

acum 83 luni (16 Aug 2017)

"Sunt suprins ca Gabriel Popoviciu a putut sa plece din tara inainte de hotararea definitiva in cazul sau", a spus Toader, citat de Digi24.ro.

Intrebat in legatura cu procedura de extradare a omului de afaceri, el a raspuns: "Redactam documentele si le trimitem de indata la autoritatile judiciare londoneze". Ulterior, el a fost pus in libertate in schimbul unei cautiuni de 200.000 de lire sterline, fiind obligat sa poarte o bratara electronica de supraveghere.

Puiu Popoviciu, condamnat definitiv, in 2 august, la sapte ani de inchisoare in dosarul "Ferma Baneasa" pentru complicitate la abuz in serviciu si dare de mita, a fost dat in urmarire internationala, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a admis solicitarea politistilor cu privire la eliberarea unui mandat european de arestare pe numele sau. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro