Ministrul Energiei, catre ANGAJATII Complexului Energetic Oltenia: "BANII DUMNEAVOASTRA sunt in MASINILE SCUMPE ale unor POLITICIENI"

Ministrul Energiei, catre ANGAJATII Complexului Energetic Oltenia:

Ministrul Energiei, Vlad Grigorescu, a raspuns, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, cererii de a-si da demisia venita de la liderul PNL Gorj. El a adaugat ca "cei care plang acum de grija angajatilor de la CEO (ca si in alte companii din energie) sunt cam toti responsabili de situatia in care ne aflam.

acum 36 luni (6 Aug 2016)

Ministrul Energiei, Vlad Grigorescu, a raspuns, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, cererii de a-si da demisia venita de la liderul PNL Gorj. Oficialul i-a atras atentia politicianului ca "ar fi cazul sa se preocupe sa gaseasca raspunsuri oficiale la modul in care firmele in care e actionar au reusit sa aiba contracte de milioane cu Complexul Energetic Oltenia". Nu e prima oara si sunt convins ca nu va fi nici ultima oara. Sigur ca in calitate de afaceristi onesti care au facut afaceri colosale cu Complexul Energetic Oltenia nu aveau de ce sa se ingrijoreze ca propriile lor acte afecteaza compania si angajatii ei.

El a adaugat ca "cei care plang acum de grija angajatilor de la CEO (ca si in alte companii din energie) sunt cam toti responsabili de situatia in care ne aflam. In Oltenia se faceau afaceri dubioase de ani de zile si nu e ca si cand nu ar fi stiut toata lumea ce se intampla. Au inceput sa apara dosarele penale si vor aparea si mai multe. Citeste si:

+Lovitura de gratie pe care i-a dat-o Vintu Alinei Gorghiu in cazul "Mita ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro