Ministrul Energiei a incasat 800.000 de lei dintr-un site nefunctional. Explicatie ridicola pentru sume uriase de la un offshore

Ministrul Energiei Vlad Grigorescu, a declarat intr-o conferință de presă că a obținut 180.000 de euro din cedarea folosinței unui site de internet care, de fapt, nu a funcționat niciodată. Avere dintr-un site de analiză a politicilor europene La inceputul lunii aprilie a acestui an, "Romania liberă" a scris, in exclusivitate, că ministrul Energiei, Victor Vlad Grigorescu, a incasat aproape 200.000 de euro, intre 2014 și 2015, de la o companie offshore: Impact Sales Co. Suspiciuni de spălare de bani Așadar, ministrul Energiei a comunicat public că un site de internet care, practic, nu a funcționat i-a băgat 180.000 de euro in conturi.

acum 50 luni (7 Oct 2016)

Ministrul Energiei Vlad Grigorescu, a declarat intr-o conferință de presă că a obținut 180.000 de euro din cedarea folosinței unui site de internet care, de fapt, nu a funcționat niciodată. Suma i-ar fi fost plătită ministrului de către o societate offshore conectată, după cum a arătat in exclusivitate "Romania liberă", la interese azere in energie. Dezvăluirea că ministrul a incasat aproape 200.000 de euro, complet netransparent, a fost făcută tot de către ziarul nostru, in primăvara acestui an.

Avere dintr-un site de analiză a politicilor europene

La inceputul lunii aprilie a acestui an, "Romania liberă" a scris, in exclusivitate, că ministrul Energiei, Victor Vlad Grigorescu, a incasat aproape 200.000 de euro, intre 2014 și 2015, de la o companie offshore: Impact Sales Co. Abia la solicitările repetate ale ziarului nostru, Vlad Grigorescu a rectificat declarația de avere.

Citește și: Romanian Papers: Ministrul Energiei, 10.000 euro pe lună de la un offshore

De doi ani incoace, Vlad Grigorescu primește bani de la o companie din insulele britanice Turks&Caicos.

Miercuri seară insă, intr-o conferință de presă la sediul Guvernului, Grigorescu a lămurit, in parte, misterul: "Obiectul tranzacției menționate este o platformă online dedicată analizei politicilor europene, in special politicile comerciale comune ale Uniunii Europene, domeniu in care eu sunt specializat. (...) Ceea ce mi-am dorit de la această platformă este să fie un start-up funcțional și atractiv. Această platformă electronică a fost (...) cedată (...) pentru o perioadă limitată de timp către o companie.

Mi-am dorit ca acest proiect să se dezvolte intr-o platformă de anvergură.

Suspiciuni de spălare de bani

Așadar, ministrul Energiei a comunicat public că un site de internet care, practic, nu a funcționat i-a băgat 180.000 de euro in conturi. Mai mult, acest site de intern... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro