Ministrul demisionar al Justitiei, Tudorel Toader: Demisia mea cu numar de inregistrare se afla in Bucuresti

Personal, cred ca in momentul in care se retrage sprijinul politic pentru un Guvern in ansamblul lui se retrage implicit sprijinul politic si pentru fiecare membru al Guvernului, chiar daca e membru de partid, al unui partid sau altul, sau daca e independent.

acum 36 luni (17 Jun 2017)

Ministrul demisionar al Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca demisia sa cu numar de inregistrare se afla in Bucuresti.

El declara joi dimineata ca este inca membru al Guvernului, subliniind ca va respecta deciziile politice si juridice care vor fi luate.

"Un Guvern, indiferent in ce etapa functioneaza, are doua componente, se sprijina pe doi piloni: un pilon politic — sprijinul aliantei majoritare si un pilon, o componenta juridica pe care o confera Parlamentul. Eu fac parte, chiar daca independent, inca fac parte dintr-un Guvern, un Guvern care am vazut ca ieri a pierdut sprijinul politic, dar care are inca suportul juridic. Personal, cred ca in momentul in care se retrage sprijinul politic pentru un Guvern in ansamblul lui se retrage implicit sprijinul politic si pentru fiecare membru al Guvernului, chiar daca e membru de partid, al unui partid sau altul, sau daca e independent.

Intrebat daca face parte din "tabara" lui Sorin Grindeanu sau a lui Liviu Dragnea, Tudorel Toader a raspuns: "Eu sunt ministrul Justitiei, azi, inca si imi indeplinesc aceste obligatii. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro