Ministrul Cotovelea, un pic surprins de anuntul de vanzare a Palatului Telefoanelor

Ministrul Cotovelea, un pic surprins de anuntul de vanzare a Palatului Telefoanelor

"Ministerul, prin reprezentantii din Consiliul de Administratie, si-a dat acordul de a incepe procedurile interne pentru finalizarea caietului de sarcini si de a organiza licitatia.

acum 74 luni (25 Sep 2014)

"Am observat ca media a fost foarte sensibila privind publicarea anuntului de vanzare a Palatului Telefoanelor. Acum mai bine de o luna si jumatate, la initiativa Ministerului pentru Societatea Informationala, a fost infiintata o echipa interministerala de analiza a situatiei acestui imobil. Este un cost foarte mare, trebuie sa ne gandim ce vom face cu aceasta cladire, daca o vom achizitiona", a declarat Cotovelea, prezent la un eveniment de specialitate, potrivit mediafax.ro.

"Ministerul, prin reprezentantii din Consiliul de Administratie, si-a dat acordul de a incepe procedurile interne pentru finalizarea caietului de sarcini si de a organiza licitatia. Daca noi vom fi in masura sa spunem ca vrem sa cumparam Palatul Telefoanelor, atunci noi vom intra in negociere directa si il vom achizitiona. Nu sunt nici suparat si nici afectat, dar ma asteptam ca relatiile bune cu Romtelecom sa continue si sa fim anuntati ca urmeaza publicarea anuntului de vanzare. Personal, am fost sunat de mai multe persoane, care m-au intrebat de ce se vinde Palatul Telefoanelor si cu ce pret", a spus Cotovelea. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro