Ministrul Apararii spune ca n-are treaba cu datoriile chiriasilor sai

Ministrul Apararii spune ca n-are treaba cu datoriile chiriasilor sai

Am scris in ziarul care a aparut luni pe piata ca ministrul Mihnea Motoc a fost dat in judecata pentru neplata datoriilor la intretinere de catre Asociatia de Proprietari Strada Sirenelor nr.

acum 46 luni (28 Jul 2016)

Am scris in ziarul care a aparut luni pe piata ca ministrul Mihnea Motoc a fost dat in judecata pentru neplata datoriilor la intretinere de catre Asociatia de Proprietari Strada Sirenelor nr. 10-12, Bucuresti, unde detine un apartament de doua camere, inchiriat, nu conteaza cui.

Neavand alt contact la indemana, i-am cerut ministrului Mihnea Motoc, inca de sambata, pe adresa Serviciului de presa al Ministerului Apararii Nationale, un punct de vedere. Inainte de a primi precizarile ministrului, Asociatia de propretari a imobilului cu pricina ne-a trimis la redactie dovada ca ieri dimineata datoriile acumulate pentru intretinerea locuintei au fost achitate si chiar ne-a multumit .

Redam integral raspunsul ministrului Apararii:

Stimate domnule Pena,

Chestiunea legata de plata restanta a obligatiilor de intretinere la apartamentul proprietatea mea, aflat de mai multa vreme in inchiriere, din str. Sirenelor, ma priveste exclusiv si nu are vreun raport cu Ministerul pe care il conduc in prezent. In spirit de transparenta si corectitudine, ma grabesc sa raspund intrebarii pe care miati adresat-o si care a ajuns in casuta mea de posta electronica sambata ce a trecut. PEISAJ de iarna in mijlocul lunii ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro