Ministrul apararii pleaca in SUA. Mihai Fifor se va intalni cu secretarul apararii, James Mattis, si cu reprezentanti ai marilor companii americane din domeniul apararii

Ministrul apararii nationale, Mihai Fifor, va efectua in perioada 17-22 septembrie o vizita de lucru la Washington, Statele Unite ale Americii, informeaza un comunicat MApN, preluat de HotNews.

acum 27 luni (17 Sep 2017)

Ministrul apararii nationale, Mihai Fifor, va efectua in perioada 17-22 septembrie o vizita de lucru la Washington, Statele Unite ale Americii, informeaza un comunicat MApN, preluat de HotNews. Pe timpul vizitei, ministrul apararii nationale se va intalni cu Secretarul Apararii, James Mattis, cu adjunctul consilierului prezidential pentru securitate nationala, Ricky Waddell, cu membri ai Congresului SUA si cu reprezentantii principalelor companii din industria de aparare americana.

Delegatia va participa, de asemenea, la o ceremonie militara, unde ministrul Mihai Fifor va depune o coroana de flori la Mormantul Ostasului Necunoscut din Arlington National Cemetery.

Parteneriatul strategic cu SUA este unul din pilonii fundamentali ai apararii si securitatii in Romania, contribuind in mod direct la consolidarea profilului euro-atlantic al acesteia, si ramane esential in actualul mediu complex de securitate regional si international. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro