Ministrul Apararii a fost dat in judecata. Chiriasii sai nu si-au platit datoriile la intretinere

Ministrul Apararii a fost dat in judecata. Chiriasii sai nu si-au platit datoriile la intretinere

Mihnea Motoc are un apartament de doua camere, inchiriat unor persoane care nu sunt trecute in cartea de imobil, pentru care are restante la Asociatia de Proprietari de peste 5.200 de lei Ministrul Apararii Nationale, Mihnea Ioan Motoc, a fost dat in judecata de Asociatia de Proprietari Strada Sirenelor nr.

acum 40 luni (26 Jul 2016)

Mihnea Motoc are un apartament de doua camere, inchiriat unor persoane care nu sunt trecute in cartea de imobil, pentru care are restante la Asociatia de Proprietari de peste 5.200 de lei

Ministrul Apararii Nationale, Mihnea Ioan Motoc, a fost dat in judecata de Asociatia de Proprietari Strada Sirenelor nr. Ministrul este proprietarul apartamentului 26, situat la etajul 6 pe scara A a blocului de la adresa de mai sus.

Asociatia solicita, prin cererea de chemare in judeacata, depusa pe 21 iulie la Judecatoria Sectorului 5, sa-l oblige pe parat sa achite suma de 5.253,52 lei, reprezentand contravaloarea cotelor de contributie pentru apartamentul pe care il detine. Debitul este compus din cote de intretinere de 4.397,58 lei aferente perioadei noiembrie 2015 - mai 2016, penalitati de intarziere in cuantum de 705,74 lei pentru iulie 2015-aprilie 2016, plus 150 de lei la fondul de investitii.

Chiriasii cu bucluc

Ministrul Apararii si-a inchiriat, potrivit vecinilor din bloc, apartamentul unor cetateni din Galati care se ocupa cu comertul de masini. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro