Ministru american: Washingtonul ar putea livra arme Kievului

Ministru american: Washingtonul ar putea livra arme Kievului

De la inceputul crizei in Ucraina, Washingtonul a acordat Kievului peste 290 de milioane de dolari, dintre care 116 milioane sub forma de ajutor militar, care nu include, insa, arme letale.

acum 110 luni (9 Oct 2014)

Deocamdata, nu am luat o decizie in acest sens, dar suntem interesati in elaborarea unui program care ar putea include pe viitor astfel de livrari", a precizat Chollet, intr-o interventie la Institutul international pentru studii strategice (IISS), informeaza Agerpres.

Presedintele Porosenko a solicitat Congresului american, cu ocazia vizitei sale din septembrie in SUA, sa ajute Ucraina cu arme. Ei au nevoie urgenta de acestea", afirma, cu acea ocazie, liderul de la Kiev.

Agentia de presa rusa aminteste ca subsecretarul de stat american, Victoria Nuland, s-a aflat, la inceputul acestei saptamani, la Kiev, pentru a evoca asistenta din partea Washingtonului pentru Ucraina.

De la inceputul crizei in Ucraina, Washingtonul a acordat Kievului peste 290 de milioane de dolari, dintre care 116 milioane sub forma de ajutor militar, care nu include, insa, arme letale. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro