Ministerul de Interne cumpara masini de 20 de milioane de euro

Potrivit acestuia, programul de modernizare a parcului auto a inceput anul trecut: "Am demarat cel mai ambitios plan de innoire a parcului auto al ministerului, prin achizitia de autospeciale pentru munca operativa, in conditiile in care aproape 80 la suta dintre masini aveau o vechime mai mare de 10 ani".

acum 60 luni (23 Mar 2015)

In bugetul Ministerului Afacerilor Interne pe anul 2015, 20,5 milioane de euro sunt alocati pentru achizitia de autoturisme noi, a anuntat astazi ministrul Gabriel Oprea.

Potrivit acestuia, programul de modernizare a parcului auto a inceput anul trecut: "Am demarat cel mai ambitios plan de innoire a parcului auto al ministerului, prin achizitia de autospeciale pentru munca operativa, in conditiile in care aproape 80 la suta dintre masini aveau o vechime mai mare de 10 ani". Alte 2.879 de autospeciale vor fi receptionate in prima jumatate a anului 2015, a precizat ministrul de Interne.

Gabriel Oprea a facut aceste precizari in cadrul sedintei de bilant a activitatii MAI pe anul 2014. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro