Ministerul de Externe anunta ca patru romani au fost evacuati din calea uraganului Irma

Celula de Criza a MAE, prin ambasadele Romaniei la Paris, Haga si Londra precum si Lisabona, mentine in permanenta legatura cu Celulele de Criza ale autoritatilor celor patru tari mentionate, pentru a coordona alte operatiuni de evacuare care s-ar impune.

acum 59 luni (11 Sep 2017)

Ministerul de Externe al Romaniei a anuntat, luni dupa-amiaza, ca patru cetateni romani aflati in America au fost evacuati din calea uraganului Irma.

"Celula de Criza a Ministerului Afacerilor Externe (MAE), activata din dispozitia ministrului afacerilor externe, pentru coordonarea interventiilor misiunilor diplomatice din zona calamitata dupa trecerea uraganului Irma isi continua activitatea prin toate structurile componente, active si operationale 24/7 pentru sprijinirea tuturor cetatenilor romani afectati. Pana in prezent, in urma demersurilor sustinute intreprinse de Celula de Criza a Ministerului Afacerilor Externe (MAE), un numar de 4 (patru) cetateni romani au parasit zona afectata.

Celula de Criza a MAE, prin ambasadele Romaniei la Paris, Haga si Londra precum si Lisabona, mentine in permanenta legatura cu Celulele de Criza ale autoritatilor celor patru tari mentionate, pentru a coordona alte operatiuni de evacuare care s-ar impune. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro