Ministerul Afacerilor Interne scoate la concurs peste 5.000 de posturi de ofiter si subofiter

Ministerul Afacerilor Interne scoate la concurs peste 5.000 de posturi de ofiter si subofiter

Totodata, vor fi organizate concursuri de angajare in Jandarmeria Romana, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratul General pentru Imigrari, precum si in alte structuri MAI, arata un comunicat de presa al Ministerului.

acum 91 luni (6 Sep 2016)

Totodata, vor fi organizate concursuri de angajare in Jandarmeria Romana, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratul General pentru Imigrari, precum si in alte structuri MAI, arata un comunicat de presa al Ministerului. Din totalul de posturi scoase la concurs, 1.029 sunt destinate ofiterilor si 4.387 agentilor/subofiterilor. De asemenea, 1.396 functii sunt destinate incadrarii de specialisti a caror pregatire de baza nu poate fi asigurata de catre scolile MAI. Aceasta este a patra etapa de angajari organizata de MAI din luna ianuarie a acestui an.

In ultimele luni ritmul iesirilor la pensie din sistem s-a mentinut ridicat, ajungand pana la 1.000 de angajati pe luna. De la inceputul anului, 8.026 de angajati si-au incetat raporturile de munca. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro