"Minionii", animatia cu cel mai bun debut din toate timpurile in Romania

Comedia "Ted 2", de Seth MacFarlane, cu Mark Wahlberg in rolul principal, s-a situat pe locul al treilea in box office-ul romanesc de weekend, inregistrand in a treia saptamana de difuzare incasari de 173.878 de lei si 9.202 spectatori. Animatia "Intors pe dos/ Inside Out", de Pete Docter si Ronaldo Del Carmen, distribuita de Forum Films Romania, a avut, in al patrulea weekend de la debutul pe marile ecrane romanesti, 7.087 de spectatori si 145.062 de lei, coborand pe locul al patrulea in clasament.

acum 63 luni (14 Jul 2015)

In spinoff-ul celor doua filme din seria "Despicable Me/Sunt un mic ticalos", trei minioni, Stuart, Kevin si Bob, se afla, inca de pe vremea dinozaurilor si pana in prezent, in cautarea unui stapan malefic. Fiind mereu neatenti in servirea stapanilor, de la T-Rex la Napoleon, minionii se gasesc in pozitia de a nu a avea cui sa stea la dispozitie si cad intr-o depresie profunda. Ei calatoresc din Antarctica pana in New York, ajungand si in Londra, acolo unde trebuie sa faca fata uneia dintre cele mai importante provocari: salvarea rasei minionilor de la anihilare. Minionii sunt adusi la viata cu ajutorul vocilor unor actori de renume precum Sandra Bullock, Jon Hamm, Allison Janney si Steve Coogan. Universal colaboreaza din nou cu Illumination Entertainment pentru realizarea peliculei, Chris Meledandri si Janet Healy fiind producatori, in timp ce Pierre Coffin si Kyle Balda vor regiza scenariul scris de Brian Lynch. Initial, filmul trebuia sa fie lansat pe 19 decembrie 2014, insa studiourile Universal au preferat perioada de vara pentru a-l lansa dat fiind succesul precendei productii "Despicable Me 2", care a adus incasari de peste 840 de milioane de dolari la nivel mondial.

Filmul "Terminator: Genisys", de Alan Taylor, cu Arnold Schwarzenegger in distributie, s-a clasat pe locul al doilea in box office-ul romanesc, cu incasari de 326.252 de lei si 14.058 de spectatori, in al doilea weekend pe marile ecrane din Romania, mai scrie Mediafax. In "Terminator: Genisys", distribuit in Romania de Ro Image 2000, personajul principal este John Connor, interpretat de Jason Clarke. Alaturi de el, pe marele ecran, in format 3D, pot fi vazuti actorii Jai Courtney, Emilia Clarke, Arnold Schwarzenegger si J.K.

Comedia "Ted 2", de Seth MacFarlane, cu Mark Wahlberg in rolul principal, s-a situat pe locul al treilea in box office-ul romanesc de weekend, inregistrand in a treia saptamana de difuzare incasari de 173.878 de lei si 9.202... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro