Minciuna neverosimila cu care i-a pacalit pe judecatori interlopul care a taiat un politist cu sabia

Minciuna neverosimila cu care i-a pacalit pe judecatori interlopul care a taiat un politist cu sabia

Interlopul Alexandru Hutuleac a primit miercuri mandat de arestare preventiva dupa ce marti dimineata a atacat cu sabia un luptator din Politie in timpul descinderilor facute intr-un dosar in care barbatul era suspectat ca face trafic de droguri. Minciuna: "Plec in Spania" Alexandru Hutuleac, zis "Dutu", a scapat de controlul judiciar din dosarul in care era cercetat pentru constituirea unui grup infractional organizat, trafic de droguri de mare risc si spalare de bani dupa ce a spus instatei ca vrea sa plece la munca in strainatate.

acum 78 luni (7 Dec 2017)

Interlopul Alexandru Hutuleac a primit miercuri mandat de arestare preventiva dupa ce marti dimineata a atacat cu sabia un luptator din Politie in timpul descinderilor facute intr-un dosar in care barbatul era suspectat ca face trafic de droguri. Acum, pe langa infractiunea de trafic de droguri, interlopul trebuie sa raspunda si pentru acuzatia de tentativa de omor. Singurul lucru pe care putem sa-l facem, atat el cat si familia, este sa ne rugam pentru starea de sanatate a agentului sef lovit cu sabia", a spus Tudor Salajanu.

Insa, tragicul incident caruia i-a cazut victima politistul Dan Ciprian Sfichi ar fi putut fi evitat daca o alta ancheta in care Alexandru Hutuleac este protagonist nu ar fi trenat mai bine de un an.

Minciuna: "Plec in Spania"

Alexandru Hutuleac, zis "Dutu", a scapat de controlul judiciar din dosarul in care era cercetat pentru constituirea unui grup infractional organizat, trafic de droguri de mare risc si spalare de bani dupa ce a spus instatei ca vrea sa plece la munca in strainatate. Nu am cu ce sa-mi mai intretin familia, am masura controlului judiciar de un an si trei luni", a explicat Hutuleac. Interlopul a fost arestat in acest dosar, timp de cateva luni, apoi a fost cercetat in stare de libertate, sub control judiciar. In cadrul acestei masuri, el nu avea voie sa paraseasca judetul Suceava si trebuia sa se prezinte regulat la o sectie de politie. Aparatorul lui Hutuleac a dat si alte detalii instantei, cum ca clientul sau are o oferta de munca ferma ca muncitor in bucataria unui restaurant.

Oferta pentru postul de spalator de vase

Aparatorul a depus si un inscris din iulie 2017, care ar fi venit din partea unui afacerist spaniol. Este vorba despre o oferta de munca pentru postul de spalator de vase. In fata judecatorului, procurorul DIICOT si-a aratat indoiala ca oferta de munca ar fi veridica: "este arhicunoscut fa... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro