Militarul din Craiova acuzat ca si-a ucis din gelozie iubita maritata si cu 23 de ani mai mare ca el, condamnat defintiv la 13 ani si 6 luni de inchisoare

Militarul Daniel Stefan Truta si-a recunoscut fapta in fata instantei, iar la inceputul lunii august a fost condamnat de Tribunalul Militar Timisoara la 13 ani si 6 luni de inchisoare cu executare.

acum 65 luni (1 Nov 2017)

Militarul Daniel Stefan Truta si-a recunoscut fapta in fata instantei, iar la inceputul lunii august a fost condamnat de Tribunalul Militar Timisoara la 13 ani si 6 luni de inchisoare cu executare. Inculpatul, dar si procurorii militaru au atacat sentinta data, iar pe 26 octombrie, Curtea Militara de Apel Bucuresti a respins actiunile printr-o hotarare definitiva si a decis ca militarul Daniel Stefan Truta sa execute pedeapsa data de Tribunalul Militar Timisoara. Daniel Stefan Truta a schimbat-o pe femeie de hainele cu care fusese imbracata, iar apoi a urcat-o in masina personala si a dus-o la Spitalul de Urgenta Craiova, insa victima a decedat pe data de 3 martie din cauza leziunilor suferite.

Instanta a mai dispus ca militarul care si-a incendiat iubita din gelozie sa achite rudelor victimei suma de 170.000 de euro drept daune morale, iar Spitalului de Urgenta Craiova suma de 8.902 lei drept daune materiale.

Militarul Daniel Stefan Truta a fost trimis in judecata pe data de 30 mai pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si conducerea unui autovehicul neinmatriculat, ambele fapte au fost comise in seara in care barbatul si-a dus iubita la spital. A fost condamnat la un an si sapte luni de inchisoare de Tribunalul Militar Timisoara, insa sentinta a fost atacata de inculpat. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro