Militantii Statului Islamic se antreneaza pe un pod din Mosul

Militantii Statului Islamic se antreneaza pe un pod din Mosul

Se pare ca extremistii au aliniat si apoi au impuscat mortal 50 de membri ai unui trib sunnit, inclusiv femei si copii, in provincia Anbar din Irak, au anuntat oficialii.

acum 100 luni (3 Nov 2014)

Imaginile captate in centrul Mosul, Irak, in timpul antrenamentelor militantilor Statului Islamic, arata si cum cetatenii trec pe langa luptatorii mascati si inarmati, parand a fi obisnuiti cu asemenea priveliste, noteaza "Daily Mail". Se pare ca extremistii au aliniat si apoi au impuscat mortal 50 de membri ai unui trib sunnit, inclusiv femei si copii, in provincia Anbar din Irak, au anuntat oficialii.

Zilele trecute, o fotografie terifianta a fost postata pe retelele sociale de catre Statul Islamic, in care un bebelus este pus sa dea cu piciorul in capul decapitat al unui soldat sirian. Fotografia a aparut la doar cateva ore dupa ce alte imagini cu masacrul a 600 de barbati apartinand unor minoritati religioase, au fost date publicitatii de grupul pentru drepturile omului "Human Rights Watch". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro