Milionarul turc va fi acuzat de OMOR calificat si risca INCHISOAREA PE VIATA

Omul de afaceri turc, Abdullah Atas, va fi acuzat de omor calificat, in urma decesului polițistului Gheorghe Ionescu. Citește și: Polițistul de la Brigada Rutieră, călcat cu mașina de milionarul turc, a murit Soția sa a inceput săptămana aceasta o campanie de strangere de fonduri pentru a putea să işi transfere soţul la o clinică din Israel.

acum 67 luni (21 Aug 2015)

Omul de afaceri turc, Abdullah Atas, va fi acuzat de omor calificat, in urma decesului polițistului Gheorghe Ionescu. Astfel, milionarul turc riscă o pedeapsă de 15 - 25 de ani de inchisoare sau detențiune pe viață, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Polițistul Gheorghe Ionescu, de la Brigada Rutieră a Capitalei, accidentat grav de omul de afaceri turc in urmă cu aproape trei săptămani, a murit, vineri dimineață, la Spitalul Floreasca.

Citește și: Polițistul de la Brigada Rutieră, călcat cu mașina de milionarul turc, a murit

Soția sa a inceput săptămana aceasta o campanie de strangere de fonduri pentru a putea să işi transfere soţul la o clinică din Israel. Aceasta a anunţat marţi, după ce şi-a vizitat soţul la spital, că este in stare extrem de gravă, fiind in comă indusă și avand nevoie de o intervenție chirurgicală, pe care ea ar dori să o facă la un spital din Israel.

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat joi, după ce, impreună cu ministrul de Interne, l-a vizitat la Spitalul Floreasca pe poliţistul Gheorghe Ionescu, că acesta este in stare critică şi acum nu ar suporta transportul in Israel, dar cand se va putea, sunt pregătite fonduri şi un avion.

Potrivit medicilor, polițistul a suferit politraumatism, traumatism cranio-cerebral grav cu focare hemoragice multiple şi edem cerebral difuz, fractură fronto-parietală stangă, traumatism toracic forte cu multiple fracturi costale şi fractură sternală, contuzie pulmonară stangă şi hemotorax stang, traumatism abdominal sever cu ruptură splenică, contuzie pancreatică şi multiple leziuni mezenterice cu ischemie de intestin subţire, contuzie renală stangă şi hematom retroperitoneal minim.

Accidentul a fost provocat de omul de afaceri turc Abdullah Atas, căruia polițistul i-a făcut semn să oprească. Polițiștii au stabilit că șoferul avea o alcoolemie de 1,65 la mie și mergea cu o... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro