Milionar ajuns sarac lipit dupa ce si-a cheltuit toata averea ca sa salveze caini vagabonzi

Milionar ajuns sarac lipit dupa ce si-a cheltuit toata averea ca sa salveze caini vagabonzi

Wang Yan a inceput sa se implice in salvarea cainilor fara stapan in 2012, cand isi cauta propriul animal de companie, dupa ce-l pierduse. Wang a salvat mii de caini pana acum, iar in prezent adapostul numara 215 caini, adusi de voluntari si de iubitori de animale.

acum 99 luni (6 Dec 2015)

Wang Yan a inceput sa se implice in salvarea cainilor fara stapan in 2012, cand isi cauta propriul animal de companie, dupa ce-l pierduse. Cineva i-a sugerat sa caute si in macelariile traditionale din zona, tinand cont de faptul ca in China carnea de caine este considerata o delicatesa cu beneficii pentru potenta masculina.

Cainele lui nu a fost de gasit in macelariile vizitate, dar asa a ajuns sa vada cum erau ucisi fara mila caini adunati de pe strazi sau crescuti special pentru a fi transformati in preparate culinare. Impresionat, Wang si-a jurat ca va incerca sa cumpere de la macelari fiecare caine, pentru a-l salva de la o moarte crunta. Iubitorii de animale au inceput sa adopte cainii adusi aici de Wang, dar tanarul a investit atatia bani in scopul sau nobil incat averea s-a evaporat. In ciuda greutatilor, Wang nu are niciun regret, singura lui grija fiind sa faca rost de hrana pentru animalele ramase in adapost.

FOTO sina.com

Wang nu vrea ca oamenilor sa le fie mila de el pentru ca a ajuns sarac dintr-un om bogat. Sper doar sa ni se doneze niste materiale de constructie pentru a putea sa ridicam un adapost mai calduros pentru animale ", a declarat acesta pentru o publicatie locala. Wang a salvat mii de caini pana acum, iar in prezent adapostul numara 215 caini, adusi de voluntari si de iubitori de animale. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro