Mila Kunis, despre cum a fost amenintata de un producator dupa ce a refuzat sa pozeze seminud

Mila Kunis, despre cum a fost amenintata de un producator dupa ce a refuzat sa pozeze seminud

Artista a precizat ca pe parcursul carierei au existat momente in care a fost insultata, marginalizata, platita mai putin, ignorata creativ si, de altfel, minimalizata pe criterii de gen: "Si de fiecare data am incercat sa le acord oamenilor prezumtia nevinovatiei, poate ca stiu mai bine, poate ca au mai multa experienta, poate ca ei vad ceva ce mie imi scapa. Mila Kunis a spus ca a decis sa scrie acest editorial pentru a lua pozitie fata de comentariile sexiste si ca doreste sa initieze o discutie publica despre inagalitatile de gen care au loc la locul de munca: "Am terminat cu compromisurile si, mai mult, nu mai accept sa fiu compromisa.

acum 77 luni (3 Nov 2016)

Intr-un text publicat pe platforma online A Plus, actrita Mila Kunis a luat atitudine impotriva sexismului din industria divertismentului, povestind un episod care a facut-o sa se simta "tratata ca un obiect".

"M-am simtit tratata ca un obiect"

"Am fost furioasa, m-am simtit tratata ca un obiect si pentru prima data in cariera mea am spus . Dar acel producator poate ca nu a realizat vreodata ca a verbalizat ceva de care se teme fiecare femeie care se confrunta cu prejudecati de acest gen la locul de munca", a scris Kunis.

Artista a precizat ca pe parcursul carierei au existat momente in care a fost insultata, marginalizata, platita mai putin, ignorata creativ si, de altfel, minimalizata pe criterii de gen: "Si de fiecare data am incercat sa le acord oamenilor prezumtia nevinovatiei, poate ca stiu mai bine, poate ca au mai multa experienta, poate ca ei vad ceva ce mie imi scapa. Mi-am spus ca pentru a avea succes, ca femeie, in aceasta industrie, trebuie sa joc dupa regulile unui club de baieti. Dar, cu cat inaintam in varsta si cu cat lucram mai mult in aceasta industrie, cu atat intelegeam mai bine ca aceste lucruri reprezinta niste mizerii. Si, ce este mai rau, am inteles ca eu eram complice, pentru ca permiteam sa se intample." "Valoarea mea a fost redusa la faptul ca am o relatie cu un om de succes"

In cele din urma, Mila Kunis a decis sa-si cladeasca propria companie de productie, Orchard Farm Productions, alaturi de alte trei femei, pentru a evita astfel de situatii. Pe langa anumite inexactitati, el a redus valoarea mea la faptul ca am o relatie cu un om de succes si la capacitatea de a avea copii.

Mila Kunis a spus ca a decis sa scrie acest editorial pentru a lua pozitie fata de comentariile sexiste si ca doreste sa initieze o discutie publica despre inagalitatile de gen care au loc la locul de munca: "Am terminat cu compromisurile si, mai mult, nu mai a... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro