Miki, 52 de ani, sofer partener Uber: am vrut sa ii arat sotului ca si eu pot reusi intr-o lume a barbatilor

Miki, 52 de ani, sofer partener Uber: am vrut sa ii arat sotului ca si eu pot reusi intr-o lume a barbatilor

Sa am din nou 5 stele in aplicatie (La Uber, fiecare partener primeste un rating de la 1 la 5 dupa fiecare cursa, iar sub 4.7 poti fi dezactivat), sa raman unul din partenerii de top, sa castig multi, multi bani, sa imi schimb masina, sa calatoresc, sa imbatranesc frumos... Te invitam sa ii descoperi pe 10 dintre ei, sa le afli visurile, planurile si cum Uber ii ajuta sa si le transforme in realitate.

acum 48 luni (18 Jul 2016)

In prezent, ocupatia ei de baza este nail-artist, iar inainte de asta a incercat, pe parcurs, mai multe afaceri: florarie, bacanie, magazin de mirodenii. Alaturi de sotul si de cele doua fete, se considera "o familie de mici antreprenori" desi recunoaste ca nu e usor: "antreprenor in Romania?

Este o fire hotarata, optimista si plina de energie - daca ai noroc sa o nimeresti in trafic, ca pasager, iti va face cu siguranta ziua mai frumoasa. "E important pentru mine sa nu fiu niciodata nevoita sa-mi plec privirea decat pentru a-mi verifica sireturile. Un filozof antic spunea ca in viata sunt putine bucurii mari, de aceea trebuie sa ne multumim cu cele mici de zi cu zi", rezuma Miki filosofia dupa care se ghideaza.

Am intrebat-o cum a ajuns sa conduca cu Uber, de ce face asta si cum este, pentru ea, aceasta activitate.

Cum ai ajuns sa conduci pe platforma Uber? Eu am devenit partener din dorinta de a-i demonstra sotului meu ca si eu, o femeie, pot reusi intr-o lume a barbatilor.

De ce ai ales sa faci asta?

Cu Uber am posibilitatea sa castig banuti pentru rezolvarea unor probleme si pentru satisfacerea unor mici placeri. Imi place sa vad lucruri si oameni noi, sa le cunosc istoria, cultura, arta, gastronomia... as dori din tot sufletul sa vad America, dar din pacate pentru mine "visul american" este si va ramane probabil doar un vis...

Imi place parteneriatul cu Uber pentru ca am un program extrem de flexibil, nu am sefi, nici colegi de birou invidiosi. Imi place ca intalnesc in fiecare zi oameni interesanti din toate categoriile sociale, de toate varstele si nationalitatile. In mod fericit, posed de la natura un mimetism care imi permite sa ma adaptez rapid oricarei situatii.

Sa am din nou 5 stele in aplicatie (La Uber, fiecare partener primeste un rating de la 1 la 5 dupa fiecare cursa, iar sub 4.7 poti fi d... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro