Mii de yoghini se vor reuni la Herculane, pentru tabara MISA

Mii de yoghini se vor reuni la Herculane, pentru tabara MISA

Vindem miere de salcam, miere de mana, polen, miere de floare de camp, prestula - un produs deosebit de bun, siropuri. Prima spirala este programata pentru data de 28 aprilie, de la ora 19,00 - spirala yang de comuniune cu sufletul neamului romanesc - in cadrul Taberei spirituale yoghine de vacanta de la Herculane 2016.

acum 97 luni (17 Apr 2016)

An de an, yoghinii vin la Baile Herculane pentru tabara spirituala, in cadrul careia au loc acele spirale pe platoul Coroninii. Anul acesta vor ajunge incepand cu data de 27 aprilie si vor ramane in statiune pana in data de 8 mai. Yoghinii sunt clienti buni si linistiti, astfel ca sunt asteptati de localnicii si proprietarii de unitati de cazare cu bratele deschise.

In bucatariile pensiunilor se pun la punct ultimele retete pentru preparate vegetariene, din care nu vor lipsi ciorbe de tot felul, spanac, salata verde, corabioare din vinete ori dovlecei, musaca de cartofi la cuptor.

"Speram sa vindem produsele noastre, lactate, miere de albine, sirop natural de catina, verdeata din gradina, care nu sunt stropite cu nimic, crescute numai cu balegar de grajd", spune o femeie de la Cornereva. Vindem miere de salcam, miere de mana, polen, miere de floare de camp, prestula - un produs deosebit de bun, siropuri. Toate produsele sunt naturale si foarte cautate de yoghini", spune un comerciant de produse din miere. Prima spirala, in data de 28 martie

Programul simpozionului este foarte incarcat si cuprinde meditatii, conferinte, spectacole spiritual-artistice, programe speciale de transa, precum si celebrele spirale yang. "In programul Taberei spirituale yoghine de vacanta Herculane 2016 a fost inclusa o serie de exemplificari spirituale in premiera ce vor fi realizate cu sustinerea subtil-telepatica a lui Grieg. Aceste noi exemplificari ilustreaza o serie de aspecte spirituale esentiale care au fost expuse in datele de 12 martie 2016 si 20 martie 2016", anunta organizatorii taberei pe site-ul www.yogaesoteric.net.

Prima spirala este programata pentru data de 28 aprilie, de la ora 19,00 - spirala yang de comuniune cu sufletul neamului romanesc - in cadrul Taberei spirituale yoghine de vacanta de la Herculane 2016. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro