Mii de romani s-au inscris la prima expozitie de selfie din lume

Mii de romani s-au inscris la prima expozitie de selfie din lume

Cateva selfie-uri sunt chiar inedite, putem vedea selfie sub apa, pe bicicleta in mers, cu animale de companie (caini, pisici, vaca), selfie in baie (acest tip de selfie e destul de comun), selfie cu o maimuta, selfie pe munte, selfie la mare sau selfie cu multe lazi de bere in spatele personajului din fotografie.

acum 111 luni (9 Sep 2014)

Peste 100 de mii de oameni au vizitat site-ul www.bestselfie.ro in prima saptamana de la lansare, unii doar pentru a-si vota prietenii care si-au incarcat selfie-urile acolo, altii chiar pentru a participa la prima expozitie de selfie-uri din lume. Cateva selfie-uri sunt chiar inedite, putem vedea selfie sub apa, pe bicicleta in mers, cu animale de companie (caini, pisici, vaca), selfie in baie (acest tip de selfie e destul de comun), selfie cu o maimuta, selfie pe munte, selfie la mare sau selfie cu multe lazi de bere in spatele personajului din fotografie.

Mai mult decat atat, daca nu stiti ce frizuri sunt la moda in 2014, e suficient sa faceti browsing prin galerie si va veti da seama foarte repede cam ce mai poarta baietii azi, ce accesorii sunt la moda sau ce pozitii adopta participantii atunci cand isi fac un selfie. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro