Mii de PAIANJENI VENINOSI au fortat o familie sa plece din casa

Mii de PAIANJENI VENINOSI au fortat o familie sa plece din casa

La tribunalul din St. Charles County a avut loc prima infatisare in octobrie 2011, unde profesorul Jamel Sandidge de la Universitatea din Kansas, in urma unui studiu, a realizat ca in casa erau in jur de 4500 - 6000 de paianjeni.

acum 74 luni (13 Oct 2014)

O familie si-a parasit locuinta dupa ce casa le-a fost invadata de paianjeni otravitori. Ei au fugit din St. Louis sute de kilometri de frica sa nu mai intalneasca astfel de specimene periculoase. Valoarea locuintei a fost de 450,000 de dolari. Dupa ce s-au instalat, proprietarii au fost invadazi de paianjeni, La i nceput au incercat sa scape de ei prin diferite metode si nu i-au dat mare importanta, dar lucrurile s-au inrautati.

Susan si Brian au dat in judecata fostii proprietari pentru ca nu au enuntat in contract ca exista aceasta problema. La tribunalul din St. Charles County a avut loc prima infatisare in octobrie 2011, unde profesorul Jamel Sandidge de la Universitatea din Kansas, in urma unui studiu, a realizat ca in casa erau in jur de 4500 - 6000 de paianjeni. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro