Mihaita Calimente acuza Tarom ca a intarziat decolarea pentru Sorin Grindeanu. Guvernul sustine ca premierul s-a intors de la Timisoara cu masina

Liderul ALDE Arad, Mihaita Calimente, acuza Tarom ca avionul de sambata seara de la Timisoara spre Bucuresti a decolat cu o intarziere de aproape patru ore pentru a-l astepta pe premierul Sorin Grindeanu. "Zborul Tarom ROT 607 cu aterizare la Timisoara la ora 19.00 a avut intarziere la sosire de trei ore si 45 de minute din cauza conditiilor meteo de pe Aeroportul Otopeni.

acum 59 luni (18 Jun 2017)

Liderul ALDE Arad, Mihaita Calimente, acuza Tarom ca avionul de sambata seara de la Timisoara spre Bucuresti a decolat cu o intarziere de aproape patru ore pentru a-l astepta pe premierul Sorin Grindeanu. Purtatorul de cuvant al Guvernului, Alina Grigore, in contrazice si spune ca premierul s-a intors de la Timisoara cu masina, aceasta varianta fiind sustinuta si de catre directorul Aeroportului Timisoara, Daniel Idolu.

Mihaita Calimente a povestit ca si-a condus un prieten de la Arad la aeroportul din Timisoara pentru un zbor spre Bucuresti programat la ora 19,20, dar decolarea a intarziat patru ore, motivul real fiind ca premierul Sorin Grindeanu a fost asteptat pentru a fi dus in Capitala.

"Pasagerii au asteptat o ora, apoi doua si tot asa, fiind dusi cu vorba la biroul de informatii. Initial li s-a spus ca e furtuna in Constanta, de unde urma sa vina avionul la Timisoara si nu putea decola de acolo. Apoi li s-a spus ca, de fapt, avionul de la Constanta trebuia sa mearga la Bucuresti. Atunci au inteles de ce a decolat avionul cu intarziere de vreo patru ore: ca sa-l astepte de Grindeanu.

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Alina Grigore, spune insa ca premierul s-a intors de la Timisoara cu masina. "Premierul s-a intors ieri dupa-amiaza de la Timisoara, cu masina.

Si directorul Aeroportului International "Traian Vuia" din Timisoara, Daniel Idolu, sustine ca premierul nu a fost pasager in avion, iar aeronava cu care acesta ar fi trebuit sa plece sambata de la Timisoara a intarziat aproape patru ore din cauza conditiilor meteorologice, la Bucuresti fiind cod galben de furtuna.

"Din cauza faptului ca a fost cod galben de ploi, toate zborurile de pe Otopeni au fost intarziate. Avionul a fost blocat la Constanta si nu a putut sa aterizeze la Otopeni, de unde ar fi trebuit sa ajunga in final la Timisoara.

El a precizat ca zborul a avut o intarziere de trei ore si 45 de minute. "Zborul Tarom ROT 607 cu ateriza... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro