Mihai Tudose, declaratie controversata, dupa intalnirea cu reprezentantii FMI si ai Bancii Mondiale: Ultimele doua prognoze le-au cam gresit

Am avut un cont in banca cu o suma minora, 500 de dolari, si dupa doi ani m-a sunat banca sa-mi spuna nu doar ca nu mai am banii, ci ca mai trebuie sa mai dau eu 50 de dolari ca de fapt comisionul cu care au avut grija de ei, i-au pazit, i-au dus la toaleta noaptea sau le-au dat sa bea apa cand le era sete a mancat fondul si trebuie sa mai aduc si eu niste bani de acasa.

acum 31 luni (5 Sep 2017)

Ca sa nu mai apara greseli, le-am oferit acces la datele Ministerului Finantelor", a spus Tudose, dupa intalnirea cu reprezentantii FMI si ai Bancii Mondiale.

"Pana pe 5 septembrie avem proiectia bugetului pe 2018, intre 5 si 7 septembrie in sediul din Victoria echipa premierului va lucra cu echipa de la Ministerul Finantelor, va incepe sa lucreze atat pe buget, cat si pe rectificare. Intre 7 si 10 septembrie fiecare ministru va avea intalniri individuale cu ministrul Finantelor si echipa de la Finante si vom stabili cifrele si in jur de 20 septembrie vom avea rectificarea bugetara", a declarat Ciolacu, pe 25 august, la Neptun.

"Proiectul legii bugetului de stat va fi elaborat si transmis in timp Parlamentului, in luna noiembrie, pentru a incepe anul viitor cu bugetul aprobat", a declarat prim-ministrul Mihai Tudose, luni in plenul Parlamentului, la "Ora premierului".

Pemierul Mihai Tudose a declarat, marti, la Romania TV, ca a avut o experienta neplacuta cu bancile si ca refuza ca salariul sa-i fie pus pe card pentru ca banca sa nu beneficieze de comision la fiecare retragere, Tudose afirmand ca "nu-l merita".

"Am refuzat sa-mi pun leafa pe card ca sa-i dau bancii cate doi bani de cate ori folosesc cardul.

Cand i s-a atras atentia ca s-ar putea crede ca recentele sale critici la adresa bancilor ar fi expresia unei atitudini subiective, premierul a admis ca a existat un episod neplacut in relatia cu o banca. Am avut un cont in banca cu o suma minora, 500 de dolari, si dupa doi ani m-a sunat banca sa-mi spuna nu doar ca nu mai am banii, ci ca mai trebuie sa mai dau eu 50 de dolari ca de fapt comisionul cu care au avut grija de ei, i-au pazit, i-au dus la toaleta noaptea sau le-au dat sa bea apa cand le era sete a mancat fondul si trebuie sa mai aduc si eu niste bani de acasa. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro