Mihai Sora, despre "iadul saraciei" din Teleorman: "Doar aerul a mai ramas de furat"

Mihai Sora, despre

"Doar aerul a mai ramas de furat", a scris Mihai Sora pe pagina sa de Facebook, in descrierea unui material video distribuit de acesta.

acum 74 luni (17 Mar 2018)

"Doar aerul a mai ramas de furat", a scris Mihai Sora pe pagina sa de Facebook, in descrierea unui material video distribuit de acesta. Filmul, intitulat "Aici nu-l avem decat pe Dragnea" e realizat de o echipa de documentaristi care prezinta starea deplorabila in care se afla judetul Teleorman.

Acesta adauga ca, desi s-au nascut mari scriitori si filosofi romani in Teleorman, niciunul dintre ei nu a reusit sa arare adevarul hotiei asa cum reiese din documentarul postat de acesta. Niciunul nu ar izbuti sa arate lumii - cu precizia imaginilor acestui reportaj - adevarul intreg si gol-golut al hotiei. Realitatea zilelor noastre arunca in derizoriu orice pagina de literatura sau de filosofie. Pe-un picior de plai...", comenteaza Sora.

Materialul, realizat de o echipa de documentaristi, prezinta situatia judetului Teleorman, golit de locuitori, cei ramasi spunand ca acolo mai pot lucra doar pentru Liviu Dragnea, reprezentat de Tel Drum sau de administratia publica, scrie news.ro. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro