Mihai Nesu va face parte din staff-ul "Universitatii Cluj". Va fi video-analist

Mihai Nesu va face parte din staff-ul

Mihai Nesu (31 de ani) a fost nevoit sa renunte la cariera de jucator dupa accidentarea din 2012, cand in urma unui duel cu un coleg de la FC Utrecht a cazut pe coloana si a ramas paralizat de la gat in jos, fiind tintuit intr-un scaun cu rotile de atunci.

acum 111 luni (13 Sep 2014)

Mihai Nesu revine in fotbal, in staff-ul tehnic al noului antrenor al Universitatii Cluj. Este la Oradea si o data pe saptamana va veni probabil la Cluj. Munca de video-analist se poate face oricum si de acasa", a spus George Ogararu, noul antrenor al "sepcilor rosii", pentru digisport.ro.

Mihai Nesu (31 de ani) a fost nevoit sa renunte la cariera de jucator dupa accidentarea din 2012, cand in urma unui duel cu un coleg de la FC Utrecht a cazut pe coloana si a ramas paralizat de la gat in jos, fiind tintuit intr-un scaun cu rotile de atunci. A jucat la Steaua in perioada 2001-2008, dupa care s-a transferat la Utrecht, in Olanda. A evoluat timp de trei sezoane la echipa olandeza, inainte de nefericitul accident. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro