Mihai Malaimare, SCANDALIZAT de fuziunea PMP-UNPR: "DEMISIONEZ din UNPR! Aud ca au batut mana cu alde Basescu"

Mihai Malaimare, SCANDALIZAT de fuziunea PMP-UNPR:

Actorul Mihai Malaimare anunta ca a demisionat din UNPR, ca urmare a fuziunii acestei formatiuni cu PMP, in opinia sa prin acest demers progresistii recunoscand ca sunt 'un partid oarecare'.

acum 93 luni (15 Jul 2016)

Actorul Mihai Malaimare anunta ca a demisionat din UNPR, ca urmare a fuziunii acestei formatiuni cu PMP, in opinia sa prin acest demers progresistii recunoscand ca sunt 'un partid oarecare'. Cand am intrat nici nu ajunsesem bine acasa ca au si chemat jurnalistii si au dat un comunicat strasnic, iata ce achizitie au facut, bla, bla, bla... Aud ca au batut mana cu alde Basescu si nu oricum ci prin absorbtie, adica au recunoscut ca de fapt sunt un partid oarecare", a scris actorul, joi seara, pe Facebook.

El a adaugat ca si-a trimis demisia, dar nu a existat nicio reactie din partea partidului.

"Le-am trimis demisia mea prin posta electronica, dar niciun comunicat nu am auzit sa fi dat, adica iata cine ne-a parasit, asta este, mergem inainte. Adevarul este ca in politica romaneasca asa merg treburile, chiar nu are rost sa mai vorbim. La urma urmelor, vorba lui Caramitru: 'Ba, ce bip te-ai bagat in partidul asta?', lucru absolut corect si pentru care declar in gura mare, precum celebrul clasic de acum: am fost un dobitoc!", a mai scris Malaimare, citat de Agerpres. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro