Mihai Malaimare a demisionat din UNPR: "Am fost un dobitoc"

Mihai Malaimare a demisionat din UNPR:

Mihai Malaimare, nascut pe 27 august 1950, la Botosani, este actor de teatru si film, fost director al Teatrului Masca din Bucuresti, fost membru al Parlamentului Romaniei (1996 - 2004) si fost membru, pana in 2013, al Consiliului National al Audivizualului (CNA).

acum 80 luni (15 Jul 2016)

Intr-o postare pe pagina personala de Facebook, acttorul marturiseste ca a facut o greseala atunci cand a ales sa se inscrie in partidul condus la acea vreme de gabriel Oprea. Cand am intrat nici nu ajunsesem bine acasa ca au si chemat jurnalistii si au dat un comunicat strasnic, iata ce achizitie au facut, bla,bla,bla... Aud ca au batut mana cu alde Basescu si nu oricum, ci prin absorbtie, adica au recunoscut ca de fapt sunt un partid oarecare", declara Malaimare pe Facebook.

Actorul mai adauga ca a trimis demisia prin email, dar nu a existat nicio reactie din partea partidului, la fel cum s-a intamplat atunci cand s-a inscris. lucru absolut corect si pentru care declar in gura mare, precum celebrul clasic de acum : am fost un dobitoc!", a mai precizat actorul. La sfarsitul lui octombrie 2015, actorul Mihai Malaimare s-a inscris in UNPR, el fiind in trecut membru al PSD si PNL si deputat in doua legislaturi. Mihai Malaimare, nascut pe 27 august 1950, la Botosani, este actor de teatru si film, fost director al Teatrului Masca din Bucuresti, fost membru al Parlamentului Romaniei (1996 - 2004) si fost membru, pana in 2013, al Consiliului National al Audivizualului (CNA). Mihai Malaimare a fost membru al PDSR (PSD-ul din prezent) si a devenit deputat de Botosani in 2000, fiind presedintele Comisiei de Cultura din Camera Deputatilor in legislatura 2000 - 2004. La alegerile parlamentare din 2004 a obtinut, pe listele PSD, un nou mandat de deputat, iar, in 2005, a trecut la PNL. In 2010, a anuntat ca se retrage din politica si a parasit PNL, in urma unui conflict cu liberalii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro