Mihai Fifor: Baza de la Deveselu este un element-cheie pentru apararea acestui flanc al Aliantei Nord-Atlantice

Mihai Fifor: Baza de la Deveselu este un element-cheie pentru apararea acestui flanc al Aliantei Nord-Atlantice

De altfel, toate dotarile pe care Armata Romana le are cu partenerul sau strategic sunt perfect operationale si eu spun ca prin tot ce facem de cand Guvernul Romaniei aloca 2% din PIB pentru inzestrarea Armatei aratam ca dorim sa punem in aplicare cele 8 programe majore de inzestrare a Armatei, astfel incat sa crestem capabilitatea si forta de reactie a Armatei Romane ca partener al unei Aliante extrem de solide", a declarat ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, citat de Agerpres.

acum 59 luni (26 Apr 2018)

Reactia ministrului Mihai Fifor vine in urma afirmatiilor fostului premier Adrian Nastase, care a declarat ca scutul de la Deveselu ar fi depasit in comparatie cu echipamentele militare ale Rusiei. Va pot spune cu toata certitudinea ca baza militara de la Deveselu este perfect operationala, este o baza element cheie pentru apararea acestui flanc al Aliantei Nord-Atlantice. De altfel, toate dotarile pe care Armata Romana le are cu partenerul sau strategic sunt perfect operationale si eu spun ca prin tot ce facem de cand Guvernul Romaniei aloca 2% din PIB pentru inzestrarea Armatei aratam ca dorim sa punem in aplicare cele 8 programe majore de inzestrare a Armatei, astfel incat sa crestem capabilitatea si forta de reactie a Armatei Romane ca partener al unei Aliante extrem de solide", a declarat ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, citat de Agerpres. Fostul premier si ex-lider al PSD, Adrian Nastase, a declarat pentru adevarul.ro ca "scutul de la Deveselu reprezinta o chestiune depasita, care va fi probabil preluata la Muzeul Tehnic in viitorul apropiat". Pana la urma, daca ne uitam la ce echipamente au rusii, ne dam seama ca scutul de la Deveselu reprezinta, totusi, o chestiune depasita, care va fi probabil preluata la Muzeul Tehnic in viitorul apropiat", a declarat fostul premier Adrian Nastase.

Ministrul Mihai Fifor a fost prezent, miercuri si joi, in judetul Neamt, unde a vizitat o unitate militara si statiunea balneo-climaterica de la Baltatesti, aflata in administrarea Armatei ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro