Mihai Chirica descrie cum decurge o "executie" in CEx-ul PSD. "Daca nu incepe doamna Firea, incepe doamna Olguta. Depinde cum isi fac semn"

Mihai Chirica descrie cum decurge o

"Il dam jos de acolo, de acolo, de acolo, il omoram si la urma il si defaimam complet, ca sa nu folosesc un cuvant vulgar. Circul ia sfarsit, omul este umilit, i se aduc tot felul de invinuiri ca la beraria de dupa stadion, la fel se discuta, si este asasinat intr-o maniera cat se poate de evidenta.

acum 81 luni (16 Jun 2017)

Deci omul asta trebuie indepartat, ori este agent SIE, SRI, KGB, nu stiu ce o fi spus ca este domnul Grindeanu. Incep sa loveasca in persoana respectiva si mirosul de sange devine din ce in ce mai pregnant, nu e de ras, dupa care fiecare se ingramadesc sa ia cuvantul, rand pe rand, stimulandu-si si imaginatia. Dar nu conteaza, injurii se gasesc", a spus Mihai Chirica intr-o conferinta de presa, citat de Digi24. "Il dam jos de acolo, de acolo, de acolo, il omoram si la urma il si defaimam complet, ca sa nu folosesc un cuvant vulgar. Dupa care apare liderul si spune ca e de acord cu A, B, C, dar fara defaimare. Si apare o disputa politistul bun, vezi Dragnea, si ceilalti politisti rai, se dau solutiile: Eu am vrut sa te salvez, Sorinele, am vrut sa te fac vicepriministru, tu n-ai vrut. Am mai vrut tot felul de chestii sa-ti propun, dar astia au vrut sa te dea si afara. Circul ia sfarsit, omul este umilit, i se aduc tot felul de invinuiri ca la beraria de dupa stadion, la fel se discuta, si este asasinat intr-o maniera cat se poate de evidenta. Ce facea Chirica in timpul "procesului" Chirica a precizat ca prin astfel de "procese" au mai trecut, pe langa el, Valeriu Zgonea, Victor Ponta, Mircea Geoana si Sorin Grindeanu. Acesta este adevarul cat se poate de franc asupra a ce banuiesc ca s-a intamplat acolo, puteti sa-l sunati pe domnul Grindeanu si accept cu mare bucurie sa ma contrazica. Edilul iesean a mai spus ca in timpul "executiei" sale a desenat pe o foaie de hartie si nu era prea atentat la ce au vorbit cei 40-50 de oameni despre el. "Am desenat, m-am gandit la lucruri frumoase, n-am inteles niciun sfert din ceea ce au spus, pentru ca mintea mea era deconectata de la acele cuvinte vulgare", a mai spus Mihai Chirica. Mihai Chirica descrie cum decurge o "executie" in CEx-ul PSD De ce a pierdut Chirica sprijinul PSD Mihai Chirica a pierdut sprijinul in PSD in urma protestelor fata de OUG 13, cand si-a exprimat solidaritatea cu manifestantii. El a cerut demisia lui... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro