Mihai Bobonete, Adrian Vancica, Costi Dita si Mihai Rait pornesc in turneu prin Europa: in ce orase isi duc glumele

La fel ca si in cazul Spaniei, am primit foarte multe cereri de la romanii stabiliti acolo si care ne-au marturisit ca le este foarte dor de tara. "Sunt entuziasmat de spectacolele din Europa, pentru ca sunt atat de multi romani in Spania, dar si in Tarile Nordice care ne urmaresc serialul si pentru ca am auzit ca vor sa ne vada live.

acum 89 luni (26 Apr 2016)

2016 a debutat in forta pentru cei patru baieti fierbinti, care au umplut in luna martie salile de teatru din Anglia. Rand pe rand, romanii din Londra, Birmingham si Manchester au putut urmari cele mai bune show-uri de stand-up, cu glume noi, dar si multe surprize.

Luna aprilie a debutat pentru cei patru comedianti cu show-uri de stand-up in Austria si Germania, unde au adus umorul 100% romanesc conationalilor din Viena si Koln.

Cei patru comedianti au fost ceruti de romanii din afara granitelor

"Sunt foarte multi romani stabiliti in Madrid si Castellon. Am primit o multime de mesaje de la acestia in care ne intrebau cand venim si in Spania. Oamenii ne stiu din Las Fierbinti, au vazut succesul spectacolelor noastre de stand-up si ne-au chemat. La fel ca si in cazul Spaniei, am primit foarte multe cereri de la romanii stabiliti acolo si care ne-au marturisit ca le este foarte dor de tara. Prin spectacolele noastre ne dorim sa le alinam putin dorul cu umor de calitate, cu glume noi si mici surprize", a declarat Mihai Bobonete.

Romanii duc dorul glumelor de acasa

"In toate tarile in care am fost, cel mai mult m-a impresionat bucuria semenilor nostri. Bucuria cu care suntem intampinati de romanii de peste hotare. Publicul ne primeste extrem de bine si sunt foarte entuziasmati de spectacolele noastre. De exemplu, in Londra, dupa un spectacol am iesit cu baietii sa facem o poza si ma gandeam ca va dura doua-trei minute. Mi-a placut ca a fost un soi de intalnire extrem de relaxata in care am vorbit cu romanii nostri, am facut poze. Timp de patru zile, comedia romaneasca este pregatita sa faca valuri dupa cum urmeaza: 5 mai Stockholm, 6 mai Goteborg, 7 mai Oslo si 8 mai Copenhaga.

"E adevarat ca stand-up-ul este un gen de club, cu publicul foarte aproape, cu oameni mai relaxati, veniti dupa o zi de munca. Atmosfera este senzationala, dar ar insemna sa gasim clubur... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro