Mihai Bendeac il ataca pe Adrian Enache: "El e in moarte cerebrala de cativa ani"

Pe de alta parte, actorul lauda eforturile medicilor de la Spitalul Floreasca in procesul de ingrijire al artistului si spune ca "purtatorii de cuvant, specialisti in medicina sau apostoli in slujba informarii opiniei publice" nu fac altceva decat sa neglijeze dorinta de discretia a familiei si sa atraga atentia asupra lor. Mihai Bendeac: "Gabi nu este in moarte cerebrala" "(...) Observand cu amaraciune ca un numar impresionant de persoane mai mult sau mai putin publice au nesocotit, au ignorat aceasta dorinta a familiei si s-au erijat in purtatori de cuvant, specialisti in medicina sau apostoli in slujba informarii opiniei publice, indraznesc sa sper, cunoscandu-le pe Eliza, Milena si Aela, ca nu se vor supara pentru aceasta initiativa a mea. Nutritionistul ii impusese si o limita zilnica de 100 de grame la branzeturi ca telemeaua light sau mozzarela si doua feliute de paine de secara.

acum 96 luni (14 May 2015)

Mihai Bendeac a anuntat pe Facebook ca starea lui Gabriel Cotabita este grava, dar ca artistul nu este in moarte cerebrala, asa cum a declarat initial Adrian Enache. Pe de alta parte, actorul lauda eforturile medicilor de la Spitalul Floreasca in procesul de ingrijire al artistului si spune ca "purtatorii de cuvant, specialisti in medicina sau apostoli in slujba informarii opiniei publice" nu fac altceva decat sa neglijeze dorinta de discretia a familiei si sa atraga atentia asupra lor. Mihai Bendeac: "Gabi nu este in moarte cerebrala"

"(...) Observand cu amaraciune ca un numar impresionant de persoane mai mult sau mai putin publice au nesocotit, au ignorat aceasta dorinta a familiei si s-au erijat in purtatori de cuvant, specialisti in medicina sau apostoli in slujba informarii opiniei publice, indraznesc sa sper, cunoscandu-le pe Eliza, Milena si Aela, ca nu se vor supara pentru aceasta initiativa a mea. Vazandu-le afectate, atat pe ele cat si pe doamna Cotabita (mama lui Gabi), in toate aceste zile, de zvonistica si dorinta exagerata a unora de a se exprima pe aceasta tema, am decis sa lamuresc cateva aspecte.

Inainte de orice, Gabi nu este in moarte cerebrala. Pana una alta, e o minune ca niste medici absolut exceptionali profeseaza in Romania pe un salariu pe care nu as vrea sa-l cataloghez si datorita efortului, talentului, pasiunii si empatiei lor, Gabi, ca de altfel toti ceilalti pacienti, pot spera la .

Mihai Bendeac: "In goana pentru morbid, sa nu uitam ca suntem oameni"

Rugamintea familiei se adreseaza celor care, efectiv, simt ca trebuie sa vorbeasca pe aceasta tema. Fatalismul si boceala, in aceasta situatie, denota, din pacate, o lipsa de respect fata de cei apropiati, in primul rand referindu-ne la mama lui Gabi. Veti fi anuntati daca si cand va fi nevoie de ciocli si bocitoare. Faptul ca a spus asta, din senin, despre Gabi, tine de faptul ca incearca sa abata atentia... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro