Mihai Anghel, candidatul PNL la Primaria comunei Snagov: "Nu mi s-a permis sa intervin semnificativ in proiectele Primariei"

Mihai Anghel, candidatul PNL la Primaria comunei Snagov:

Actualul viceprimar ii reproseaza primarului in functie ca "nu a inteles ca Snagovul este un brand caruia trebuie sa-i asociezi si un plan de dezvoltare pe masura". Adaugand acestei masuri si anveloparea temeinica a acestor cladiri, costul cu incalzirea se va reduce la mai putin de jumatate fata de momentul actual.

acum 98 luni (9 May 2016)

Actualul viceprimar ii reproseaza primarului in functie ca "nu a inteles ca Snagovul este un brand caruia trebuie sa-i asociezi si un plan de dezvoltare pe masura".

- EVZ: De ce candidati la functia de primar al Snagovului?

- Mihai Anghel: In 12 ani de implicare in administratia locala - consilier local sau viceprimar, am privit, fara prea multa putere de interventie, cum lucrurile raman intepenite. Romania a intrat in UE, progresul tehnologic este fantastic, exista nenumarate exemple de bune practici, insa Snagovul e inca ocupat cu canalizarea, cu pietruit ulite... Cea mai buna directie de dezvoltare economica pentru Snagov este turismul, gandit intr-un cadru coerent astfel incat proiectele noastre sa devina atractive pentru investitorii privati si sa se integreze intr-un masterplan. Aici intervin elemente de infrastructura, educatie, promovare si branding etc, toate coordonate. Un proiect important atat din perspectiva energiei, cat si a dezvoltarii turismului, este valorificarea apei termale, inclusiv pentru incalzirea institutiilor publice si blocurilor de locuinte. Adaugand acestei masuri si anveloparea temeinica a acestor cladiri, costul cu incalzirea se va reduce la mai putin de jumatate fata de momentul actual. Referitor la scoala, cred ca Primaria poate avea o contributie nu doar in ceea ce priveste cladirile gradinitelor, scolilor si liceului. E important ca fiecare elev sa aiba la dispozitie dotarile si dascalii calificati pentru a studia informatica, limbi straine etc. Ei trebuie sa aiba parte de o educatie care sa le asigure un viitor. Citeste si:

+Rares Bogdan, "ECOUL LUI IOHANNIS", SOCHEAZA din nou: "USL se va REFACE pentru ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro