Mihaela Radulescu si Cabral, despre noul show "Uite cine danseaza":"Cred ca va fi un duel al orgoliilor, vor iesi scantei"

Mihaela Radulescu si Cabral, despre noul show

Cele 12 vedete care au acceptat provocarea sunt actorii Lili Sandu, Rona Hartner, Marius Manole si Octavian Strunila, designerul si stilista Dana Budeanu, prezentatoarea de stiri Anca Serea, vedeta de televiziune Oana Zavoranu, cantaretii Antonia, Alex Velea si Liviu Teodorescu, bucatarul-sef Joseph Hadad si luptatorul de MMA Sandu Lungu. In prima editie live vom descoperi talentul nebanuit la dans al unora dintre concurenti, dorinta altora de a invata si de a fi pe primul loc de fiecare data, vom vedea perechi inedite si stiluri de dans solicitante. Si asta nu tine de invatarea unor pasi, ci de bucuria de a trai. Si acum dansez ori de cate ori am ocazia si sunt un privitor calificat de spectacole de dans, mai ales contemporan.

acum 30 luni (6 Mar 2017)

Cele 12 vedete care au acceptat provocarea sunt actorii Lili Sandu, Rona Hartner, Marius Manole si Octavian Strunila, designerul si stilista Dana Budeanu, prezentatoarea de stiri Anca Serea, vedeta de televiziune Oana Zavoranu, cantaretii Antonia, Alex Velea si Liviu Teodorescu, bucatarul-sef Joseph Hadad si luptatorul de MMA Sandu Lungu. In prima editie live vom descoperi talentul nebanuit la dans al unora dintre concurenti, dorinta altora de a invata si de a fi pe primul loc de fiecare data, vom vedea perechi inedite si stiluri de dans solicitante. Luni, Marius Manole ne va cuceri cu pasiunea unui tango argentinian, Oana Zavoranu si partenerul ei vor dansa un cha-cha, iar Liviu Teodorescu se pregateste intens pentru a prezenta un moment de jive. Cabral: Sunt multe de spus, dar cred ca va fi un duel al orgoliilor, in primul rand. Sunt 12 vedete, fiecare avand asteptari, ambitii si dorinta de a castiga. Pentru ca nu sunt dansatori, iar genul asta de pregatire, de la cea fizica si pana la coregrafie, e o pregatire foarte grea. Apoi, ca tot vorbeam de orgolii, va fi lupta dintre concurenti si juriu. Crezi ca juriul este unul echilibrat din punct de vedere al competentei, al temperamentelor, al viziunilor artistice si al exigentei? Cred ca nu am competenta de a-i judeca pe cei patru. Dar, daca stam sa ne uitam la experienta fiecaruia, cred ca poti spune ca jurizarea este facuta de niste oameni care nu sunt acolo din greseala. Sigur, fiecare dintre ei va avea competentele lui, dar de la miscari si coregrafie si pana la prezenta scenica. Cred ca vor avea lucruri relevante de spus. Si daca vorbim de temperamente, eu prevad si ceva ironii si necajeli. Pentru ca Florin, de exemplu, are prin definitie o fire de om inclinat catre a lua peste picior. Iar Andreea este o fire complet opusa, din punctul asta de vedere. devine si el caustic, chiar daca afiseaza un zambet de concurs. Cum te simti alaturi de Mihaela pe scena? Suntem amandoi vorbareti, si asta poate fi o chestie buna... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro