Mihaela Radulescu, despre aparitia condamnatului de la "Romanii au talent": "Regret ca m-am pacalit si nici eu nu-i iert un astfel de pacat"

Mihaela Radulescu: "Nu-i iert un astfel de pacat" Mihaela Radulescu a scris pe pagina sa de Facebook ca regreta momentul aparitiei condamnatului Andrei Grigoriu (30 de ani) in cadrul show-ului "Romanii au talent", vedeta catalogandu-l drept "mincinos": "Shit happens... CNA cere un punct de vedere de la Ministerul Justitiei In acest caz, Consiliul National al Audiovizualului (CNA) s-a autosesizat si a decis, in sedinta de joi, sa solicite un punct de vedere de la Ministerul Justitiei, pentru a afla care este situatia juridica a lui Andrei Grigoriu.

acum 60 luni (3 Apr 2015)

Mihaela Radulescu: "Nu-i iert un astfel de pacat"

Mihaela Radulescu a scris pe pagina sa de Facebook ca regreta momentul aparitiei condamnatului Andrei Grigoriu (30 de ani) in cadrul show-ului "Romanii au talent", vedeta catalogandu-l drept "mincinos": "Shit happens... Regret ca m-am pacalit si nici eu nu-i iert un astfel de pacat", a scris ea pe Facebook. Initial, in momentul in care Andrei Grigoriu a fost pe scena emisiunii, Mihaela Radulescu a spus: "Eu te-as fi iertat pentru toate pacatele pentru ca i-ai spus multumesc atat de frumos persoanei care ti-a fost alaturi".

Vedeta a facut referite la editia din 27 martie a emisiunii "Romanii au talent", atunci cand Andrei Grigoriu a impresionat pana la lacrimi juriul cu desenul sau, dar mai ales cu povestea de viata, dezvaluind ca a stat in inchisoare 12 ani pentru ca a tainuit o crima. In realitate, concurentul a fost complicele asasinului, dupa cum reiese din relatarile de presa de la vremea respectiva, precum si din marturiile mamei victimei, care a acordat un interviu in emisiunea "Wow Biz". "Pro TV regreta momentul de la Romanii au talent"

Totodata, Pro TV a continuat seria de scuze publice fata de prezentarea condamnatului din talent-show-ul "Romanii au talent" si in emisiunea "La Maruta" prin afisarea pe burtiera a mesjului "Pro TV regreta momentul de la Romanii au talent".

Cu privire la aparitia acestuia in cadrul show-ului, reprezentatii Pro TV au anuntat ca barbatul a fost eliminat din concurs, mentionand ca acesta a prezentat "un discurs inselator". CNA cere un punct de vedere de la Ministerul Justitiei

In acest caz, Consiliul National al Audiovizualului (CNA) s-a autosesizat si a decis, in sedinta de joi, sa solicite un punct de vedere de la Ministerul Justitiei, pentru a afla care este situatia juridica a lui Andrei Grigoriu. De asemenea, departamentele de specialitate ale CNA vor realiza un raport de ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro