Mihaela, lamuriri dupa atacul la adresa homosexualilor: "Nu ma puneti sa va iubesc numai pentru ca asta e trendul"

Cu privire la catalogarea persoanelor gay ca fiind "anormale", vedeta spune ca desi normalitatea intalnirii dintre un mascul si o femela a populat planeta, "o intalnire dintre doua fiinte de acelasi sex, la nivelul vietii sexuale in comun nu va duce niciodata la nasterea unei alte fiinte", motiv pentru care a a catalogat situatia in asa masura. Mihaela Radulescu: "Nu am vrut sa ranesc sentimentele cuiva, e atata sensibilitate pentru ca nu avem voie sa vorbim despre acest subiect" "Cred ca nu gresesc foarte grav daca mai spun o data ca lumea a pornit de la Adam si Eva, nu de la Gheorghe si Ion. "Accept comportamentul, dar nu ma puneti sa va iubesc numai pentru ca asta e trendul prin lumea modei" Mihaela Radulescu a subliniat inca o data ca accepta si tolereaza comportamentul homosexualilor, doar ca nu ii place "ideea" de iubire imbratisata de comunitatea gay, motiv pentru care isi exprima libera optiunile: "Mai zic o data, a tolera si accepta mi se par perfect realizabile, ca atitudini, dar nu ne puteti obliga sa ne ducem in cealalta extrema si sa sustinem atitudini si actiuni exagerate, cand nu-mi place deloc ideea asta.

acum 66 luni (10 Apr 2015)

Cu privire la catalogarea persoanelor gay ca fiind "anormale", vedeta spune ca desi normalitatea intalnirii dintre un mascul si o femela a populat planeta, "o intalnire dintre doua fiinte de acelasi sex, la nivelul vietii sexuale in comun nu va duce niciodata la nasterea unei alte fiinte", motiv pentru care a a catalogat situatia in asa masura. Mihaela Radulescu: "Nu am vrut sa ranesc sentimentele cuiva, e atata sensibilitate pentru ca nu avem voie sa vorbim despre acest subiect"

"Cred ca nu gresesc foarte grav daca mai spun o data ca lumea a pornit de la Adam si Eva, nu de la Gheorghe si Ion. Cum intalnirea dintre doua fiinte de acelasi sex, la nivelul unei vieti sexuale in comun, nu va duce niciodata la nasterea unei alte fiinte, am indraznit sa numesc asta o situatie care contrazice normalitatea aceea , dar atat de eficienta si si importanta in evolutia vietii pe planeta asta.

Mai spun o data, desi comunitatea si cei care o sustin frenetic si ma ataca fara sa mai tina cont de nimic sunt suparati, cu aceeasi sinceritate - imi pare rau ca s-au simtit jigniti, nu am facut asta si n-am avut nicio clipa intentia sa ranesc sentimentele cuiva. (...) Ce spuneam ca ma ingrijoreaza ca mama si ma irita ca persoana cu alte idei despre iubire e sa-i vad exagerand si oferindu-ne un spectacol la care nu vreau sa asist cu forta", a declarat vedeta pentru "HotNews".

Vedeta mentioneaza in interviu ca imaginea Pro TV nu a avut de suferit de urma scandalului iscat, din moment ce "niste injuraturi pe Facebook si niste bloggerite iritate nu clatina o institutie atat de solida, cu un public care gandeste liber". Ca si ei sunt o minoritate, dar mult mai vesela si care evolueaza pe o scena legitima - cea de la Pro TV", aminteste ea. Vedetele care o critica pe Mihaela nu au sustinut in prealabil comunitatea gay

Desi este de parere ca nu exista nimic discriminatoriu in textul integral, vedet... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro