Migratia catre PSD: Un primar, un viceprimar si sase consilieri clujeni au plecat din PNL

Migratia catre PSD: Un primar, un viceprimar si sase consilieri clujeni au plecat din PNL

A fost optiunea dansilor si le multumesc ca au facut acest pas, fiindca, asa cum in 2012 au candidat pe listele USL, putem inainte sa mergem pentru a pune in practica proiectul pe care dansii il au la nivelul comunei, dar si alte lucruri pe care le avem de pus in practica ca proiecte in continuare din partea USL, fiindca oamenii au crezut in aceasta constructie politica (...) Cu siguranta ca o sa mai fie consilieri locali.

acum 108 luni (6 Oct 2014)

"In acest moment, domnul primar Fartan Ioan de la Sanmartin, impreuna cu viceprimarul si cu cei 6 consilieri locali, au trecut de partea PSD. A fost optiunea dansilor si le multumesc ca au facut acest pas, fiindca, asa cum in 2012 au candidat pe listele USL, putem inainte sa mergem pentru a pune in practica proiectul pe care dansii il au la nivelul comunei, dar si alte lucruri pe care le avem de pus in practica ca proiecte in continuare din partea USL, fiindca oamenii au crezut in aceasta constructie politica (...) Cu siguranta ca o sa mai fie consilieri locali.

Presedintele PSD Cluj a tinut sa precizeze ca nu se fac niciun fel de presiuni, asupra alesilor locali, de a trece la social-democrati.

"Nu cumparam pe nimeni, nu presam pe nimeni, nu avem nici un motiv sa facem asta. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro