Mierea te ajuta sa ai un corp suplu

Mierea te ajuta sa ai un corp suplu

Beneficiile consumului de miere Reduce glicemia si riscul de obezitate Mierea are un indice glicemic mult mai scazut decat zaharul ceea ce inseamna ca are un impact mult mai mic asupra glicemiei si ca nu afecteaza productia de insulina.

acum 71 luni (3 Mar 2017)

Mierea contine unele dintre vitaminele cele mai importante, precum cele din complexul B, vitaminele C, A, D si K. Mineralele din miere sunt usor asimilabile de corpul uman, iar aici amintim: potasiu, calciu, magneziu, fosfor, dar si cantitati foarte mici de seleniu, crom si iod.

Expertii in nutritie sustin ca mierea este unul dintre alimentele care combate acumularea de grasimi corporale, fiind si o alternativa sanatoasa la zahar. Beneficiile consumului de miere

Reduce glicemia si riscul de obezitate

Mierea are un indice glicemic mult mai scazut decat zaharul ceea ce inseamna ca are un impact mult mai mic asupra glicemiei si ca nu afecteaza productia de insulina.

Atunci cand te confrunti cu o glicemia marita, se declanseaza automat productia de insulina atat de necesara in procesarea zaharului din corp.

Usureaza digestia

Cel mai mare avantaj al mierii este acela ca in compozitia sa are o enzima speciala, care o ajuta sa se descompuna in 2 tipuri de zahar natural - fructoza si glucoza - pentru ca, astfel, sa fie mai usor asimilata de organism.

Cele mai ciudate 30 de fobii din lume

Care este cea mai raspandita boala de pe glob si cum scapam de ea? ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro