Miercuri, in Romania libera, pe print: Sanatatea a pierdut 50 de milioane de euro pe mana lui Banicioiu

Articole pe care nu trebuie sa le pierzi Iresponsabilitate fiscala Economistii consultati de Romania libera au comentat incercarea presedintelui PSD Liviu Dragnea de a-l convinge pe premierul actual Dacian Ciolos sa faca o noua modificare fundamentala a legislatiei fiscale pe final de an, respinsa de acesta.

acum 81 luni (14 Dec 2016)

Cumpara editia de print de la chioscurile de ziare si poti citi:

EXCLUSIV. Sanatatea a pierdut 50 de milioane de euro pe mana lui Nicolae Banicioiu

Romania a pierdut banii europeni nerambursabili, pentru ca pesedistul Banicioiu nu a fost in stare sa semneze un document. In Romania se produc anual 10.000 de tone de deseuri medicale periculoase.

Cum ar putea arata noul Parlament

PSD ar putea avea 222 de mandate, cu 12 mai putin fata de majoritatea din viitorul Legislativ.

Asfaltarile ilegale continua si pe ninsoare

Campania de reparare a drumurilor nu s-a oprit in Bucuresti chiar daca acum doua zile a nins, iar legea interzice schimbarea asflatului pe vreme umeda sau la temperaturi sub 10 grade. Reparatiile sunt de mantuiala: practic s-a decopertat un strat de cinci centimetri care a fost rapid inlocuit. Rezultatul: un asflat valurit, nemarcat, plin de guri de canal nealiniate. Valoarea totala a prejudiciului depaseste 500.000 de euro, pana acum fiind identificate 68 de victime.

Articole pe care nu trebuie sa le pierzi

Iresponsabilitate fiscala

Economistii consultati de Romania libera au comentat incercarea presedintelui PSD Liviu Dragnea de a-l convinge pe premierul actual Dacian Ciolos sa faca o noua modificare fundamentala a legislatiei fiscale pe final de an, respinsa de acesta.

Rezervele de premier pentru Romania Rosie

PSD pare pe cai mari dupa alegerile parlamentare. Desi liderii social-democrati au anuntat ca il sprijina pe Liviu Dragnea pentru postul de premier, condamnarea acestuia ii pune in incurcatura. De aceea, partidul a pregatit mai multe variante de premier. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro