Microcredite fara adeverinta de venit

Microcredite fara adeverinta de venit

Astfel, daca aveti nevoie de bani pentru o situatie urgenta, puteti apela la Ferratum fara a mai trimite documente, fara a mai avea nevoie, asa cum spuneam, de adeverinta de venit si fara alte complicatii.

acum 86 luni (11 Dec 2014)

Pentru un imprumut de la Ferratum nu mai este nevoie decat de buletin, care va furnizeaza datele pentru completarea cererii online. In lipsa cererii unei adeverinte de venit, dumneavoastra va puteti imprumuta chiar daca aveti putina vechime la locul de munca sau dispuneti de alte venituri nedeclarate. Tot ce va ramane de facut pentru ca imprumutul sa fie unul cu adevarat de ajutor, este sa aveti mereu in vedere sa nu va indatorati excesiv, mai mult decat puteti acoperi la primul venit lunar, oricare ar fi acela.

Ferratum se bazeaza pe o creditare responsabila din partea clientilor sai si nu solicita decat datele din buletin pentru a decide daca o persoana este sau nu eligibila pentru a beneficia de un credit. Astfel, daca aveti nevoie de bani pentru o situatie urgenta, puteti apela la Ferratum fara a mai trimite documente, fara a mai avea nevoie, asa cum spuneam, de adeverinta de venit si fara alte complicatii. Doar completati cererea de pe site, primiti aprobarea in cateva ore si apoi puteti ridica banii de la cea mai apropiata sucursala bancara partenera sau direct in cont incepand cu al doilea imprumut. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro