Microbuze scolare predate de premier si de ministrii sai pe banda rulanta in tara

Microbuze scolare predate de premier si de ministrii sai pe banda rulanta in tara

Cheile inmanate miercuri de premierul Victor Ponta, confiscate de autoritatile judetene TARGU-MURES Noi microbuze scolare BUZAU Microbuze scolare pentru elevii buzoieni din mediul rural TULCEA Judetul Tulcea a primit 11 microbuze scolare VASLUI FOTO Microbuze scolare noi pentru elevii navetisti din 12 comune vasluiene TG JIU Premierul Ponta, la Colegiul National "Tudor Vladimirescu", la festivitatea de deschidere a anului scolar: va imparti microbuze scolare TURNU SEVERIN Vicepremierul Liviu Dragnea a predat 11 microbuze scolare catre primarii din Mehedinti TARGOVISTE FOTO Vicepremierul Liviu Dragnea a predat 12 microbuze scolare catre primarii din Dambovita ALEXANDRIA Victor Ponta ataca: "Politrucii Blaga, Iohannis si Udrea ne-au aratat ce stiu ei sa faca: scandal" BAIA MARE Ceremonie de predare a primelor 15 microbuze scolare.

acum 114 luni (12 Sep 2014)

Vineri, premierul Victor Ponta participa la predarea de noi microbuze scolare in Sibiu, dupa ce joi a predat cheile repartizate judetelor Harghita si Covasna.

Primarii din zece comune bihorene au fost convocati, vineri, la Prefectura Bihor, pentru a le fi predate microbuze scolare pentru elevii si prescolarii din localitatile pe care le conduc.

Si ministrii Ioan Rus, Rovana Plumb si Aurelia Cristea au inmanat vineri cheile microbuzelor scolare primarilor din sapte comune clujene, iar la finalul ceremoniei de predare-primire demnitarii au urcat in ultimul microbuz, care va ajunge in comuna Catina, ca sa il testeze, potrivit corespondentului Mediafax.

La randul sau, ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat ca livrarea microbuzelor destinate transportului elevilor din mediul rural este o masura a Guvernului prin care isi arata "preocuparea de a avea un popor inteligent si sanatos", citat de Mediafax.

Intrebat de jurnalisti cum raspunde acuzatiilor unor primari liberali, potrivit carora a acordat microbuzele pe criterii politice, Rus a raspuns ca majoritatea primarilor care au primit microbuze "sunt PD-sti si liberali, deci acuza pe buna dreptate", apoi a spus glumind: "Vedeti ca la domnul primar ungur i le-am dat cu probleme la partea de franare".

Predari in peste 15 judete

Astfel de evenimente au avut loc in toata luna august, in peste 15 orase, iar campania de predare cu staif a cheilor noilor microbuze scolare, cumparate de Ministerul Dezvoltarii Regionale, va continua toamna aceasta, avand in vedere ca oficialii au de impartit in total in jur de 600 de chei.

Startul campaniei a fost dat chiar la Guvern, pe 23 iulie, cand Ministerul Dezvoltarii a repartizat primele 100 de microbuze scolare achizitionate pentru transportul elevilor din mediul rural. Cheile a 10 astfel de autovehicule au fost inmanate... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro